Пампушечки

Автор: Мамуся 26 Апреля 2013
Пампушечки

Пампушечки з часником! Ммм...

Тісто:

  • Борошно - 1,5 склянки.
  • Крупа маннна ТМ "Жменька" - 1/2 склянки.
  • Дріжджі пресовані - 15 гр.
  • Олія - 2 ст.л.
  • Цукор - 1 ст.л.
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Вода - 1,5 склянки.

Посмака:

  • Вода - 200 мл.
  • Олія - 2 ст.л.
  • Сіль - 0,5 ч.л.
  • Часник - 2-3 зубчика.

Спочатку наллємо у каструльку воду, додамо туди ж олію, цукор і сіль, закип'ятимо все це і лишимо, щоб вихолодало до температури нижче 40 градусів.

Після того додамо дріжджі і дамо їм трохи "пограти"

Тим часом підготуємо борошно і манну крупу ТМ "Жменька"

Замісимо тісто

Дамо йому трохи "підійти"

Розкачуємо тісто товщиною 3-4 мм і вирізаємо склянкою пампушки

Знову даємо їм підійти. Випікаємо в духовці при 220-250 градусах.

Зробимо посмаку: закип'ятити воду, трохи її охолодити, додати до неї олію, сіль і потовчений часник. Все добре перемішати. Посмачити наші пампушки. Посипати зеленню.

 

СМАЧНОГО!

 

35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014