vizajust

52 место в рейтинге Шеф-поваров 1,965.90

Смородиновий маршмеллоу

19 Января 2015
Автор: vizajust
Смородиновий маршмеллоу
Спробуйте ягідні зефірки))))) Чудовий смак, аромат і колір!

читать дальше >

Рисовая запеканка с курицей и йогуртом

18 Января 2015
Автор: vizajust
Рисовая запеканка с курицей и йогуртом
Очень вкусная запеканка с рисом! Внутри сочная курица с луком. А если подать с отдельно приготовленным соусом, вкусно!!!

читать дальше >

Салат c перловой крупой

30 Декабря 2014
Автор: vizajust
Салат c перловой крупой
Очень вкусный и яркий салат получается! А еще какой полезный! Отличная пара например к птице)))

читать дальше >

Перлотто со свеклой

18 Декабря 2014
Автор: vizajust
Перлотто со свеклой
Рецептик взяла в чудесной Алени Коготковой. Готовим как ризотто, только в рецепте используем перловую крупу. Очень вкусно получается!

читать дальше >

Маршмеллоу

27 Октября 2014
Автор: vizajust
Маршмеллоу
Чудові, повітряні, ніжні «хмаринки» дуже засмакують вам! Їх ще називають маршмеллоу)))

Готуємо спочатку інвертний сироп:
Ця кількість інгредієнтів подана для однієї порції зефірок, але варто зварити одним махом пару порцій, бо робитимете їх точно не один раз))) А сироп прекрасно зберігається)))

— в сотейник з товстим дном насипати цукор, додати воду та сік з лимона
— закип«ятити, накрити щільно кришкою і варити на маленькому вогні 45 хв
— чуть остудити, додати соду розчинену в десертній ложці води, перемішати
— утвориться піна, але десь через 10-15 хв осяде і сироп готовий.

Приготування маршмеллоу:
— залити желатин водою (100 г) та залишити набухнути
— в каструльці змішати цукор, сироп, сіль та воду(100 г)
— помішуючи довести до кипіння, кип»ятити на невеликому вогні до 110℃ (якщо не маєте термометра, то десь 8 хв)
— підготуйте форму, застеліть пергаментом, щедро посипати крохмалем
— над сиропм що вариться можна розтопити желати (який набух)

***не кип«ятити!!! максимум до 60℃
коли сироп готовий, починайте на низькій швидкості збивати розтоплений желатин, вливаючи тонкою цівкою гарячий сироп (не попадаючи на вінчик)
— поступово збільшуйте швидкість до максимальної
— коли маса почне збільшуватися в об»ємі, додати ванільну есенцію і збивайте ще десь 15 хв, щоб маса стала пухка і щільна
— масу зразу перекласти у підготовлену форму
— залишити при кімнатній температурі на ніч (хоча б 6 год)

Готовий пласт викласти на посипану поверхню, зверху теж добре припорошити.
Нарізати великим ножем, і ще обваляти у суміші крохмалю з пудрою.
Зберігати у щільно закритих контейнерах.
Все, зефірки готові!!! Можна і в гаряче какао додавати, можна і так гамати)))

читать дальше >

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014