Як швидко насмажити кабачки або смажені кабачки з горіхами

Автор: richinna 26 Мая 2013
Як швидко насмажити кабачки або смажені кабачки з горіхами

Починається сезон кабачків!!! Я люблю кабачки в любому вигляді, але більш за все це обсмажені в клярі.... алеж мороки з ними... і раз два та з'їли! Так що смажити потрібно багато і чим швидше. Декілька підказок, як роблю я)))))
І поєднання кабачків з горіхами та часником мені смакує більш за все.

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

 

 

Кабачки молоденькі
Борошно
яйця
спеціі

Соус:
зелень,часник, майонез+сметана
грецькі горіхи(подрібнені)


Кабачки потрібно нарізати не дуже тоненько 0,5 см

Пересипати приправою або посолити,перемішати і викласти на друшляк на 20-30 хвилин.

Тепер потрібно кабачки обваляти в борошні.
Ті,хто слідкує за моїми рецептами вже бачили такий швидкий спосіб
та картопля (в комментаріях)

Так от, в пакет висипаємо 1 ст. борошна.

 



 

 

 

 

 

 Туди ж викладаємо кабачки, стільки скільки Вам потрібно на вашу пательню.В мене 30 шт.

Я смажу кабачки зразу на двох сковорідках на олії.

Зібрати кінець пакету  і потрусити 3-5 секунд.

Всі кабачки будуть в борошні, а зайве залишиться на дні торбинки. Повторити теж саме з кабачками які залишились в тому борошні,що  в пакеті.

Викласти на суху тарілку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Таким способом можна обваляти і цвітну капусту.




Далі все просто... в яйце та на дві пательні.



Гору насмажених кабачків перемастити соусом із зелені,часнику,сметани та майонезу.
Пересипати в середині та зверху грецькими горіхами.

Я люблю коли кабачки і горіхи  просочаться.

Готуємо швидко!Смачного! 

153

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
JuryZubko 26 Мая 2013
# 0

Негайно випробую цей божествений спосіб! Дякую.

richinna 26 Мая 2013
# 0

Використовуйте на здорв"я!

Zmeychka 26 Мая 2013
# 0

Умничка!  И в самом деле быстрее! Ато пока обваляешь каждый...

JulieSummers 26 Мая 2013
# 0

Божественно!!!

До речі, так же можна і горішки подрібнити — засипаємо у пакет і скалкою їх)) Тільки слідкувати, щоб пакет не порвався. Просто і швидко. За рецепт — 5+.

richinna 26 Мая 2013
# 0

Так, і горішки потрібнити та  куряче філе відбити)))))))
Дякую

julinka 27 Мая 2013
# 0

Ну вот узнаю Инну, столько нужных прибамбасов использует в рецепте, новинки узнаю только от тебя.спасибо

richinna 27 Мая 2013
# 0

А я переживала, что это я буду кабачки жареные выставлять... как бы по рейтингу уже не положенотакие простые блюда выставлять
Юль, таким способом можно обвалять в муке все что тебе нужно и рыбу и кубики куриного филе в крахмале ит.д. ит.п. Пользуйся на здоровье!

OksanaKlochko 27 Мая 2013
# 0

что значит положено-не положено, должно быть все "по рейтингу" кому что положено..

julinka 27 Мая 2013
# 0

с удовольствием буду пользоваться таким методом

Наталья:) 28 Мая 2013
# 0

Смакота!!!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014