Приправа для гарнірів з круп та бобових культур

Автор: richinna 2 Июня 2016
Приправа для гарнірів з круп та бобових культур
Ця приправа приготовлена на основі базової марокканської сумішші спецій, яка додає незвичної нотки гарнірам з круп та бобових культур. Приправи потрібно зовсім крихту,що гарніри заграли по-новому і стали ароматними.

Потрібно:

  • Марокканська суміш(базова) 1 ст. л.
  • Кориця 1/2 ч.л.
  • Куркума 1/2 ч.л.
  • Кардамон 1/3 ч.л.
  • Перець каєнський(мелений)за бажанням 1/3 ч.л.
  • Імбир мелений(порошок) 1/4 ч.л.
  • Мускатний горіх(тертий) 1/4 ч.л.
До базової марокканської суміші спецій (меленої) додати корицю, куркуму, кардамон, імбир та мускатний горіх. 
Якщо любите погостріше,можна додати ще перець чілі чи каєнський.

Все добре вимішати та скласти приправу для гарнірів в суху баночку з герметичною кришкою.
Зберігати приправу для гарнірів з круп та бобових культур в темному та сухому місці. 
Додавати до гарнірів за смаком, за 5 хвилин до кінця приготування. 




Смачних та запашних гарнірів!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 10 Июня 2016
# 0

Просто молча забрала в КК, нічого не питаючі! Моё однозначно!

richinna 11 Июня 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014