Житнє печиво (не солодке)

Автор: gutka 26 Июля 2016
Житнє печиво (не солодке)
Житнє печиво має хрустку скоринку, а в середині м'яке. Готувати ароматне печиво  просто і швидко, для приготування використовую сир домашній, під пресом добре віджатий.

Ингредиенты

  • борошно житнє 150 г.
  • борошно житнє цільнозернове 50 г.
  • сіль 1 ч.л.
  • сода 1 ч.л.
  • сир домашній 160 г.
  • кефір 90 мл.
  • мед 10 г.
  • оливкова олія 20 г.
В глибокій мисці змішати борошно з сіллю і содою, перемішати.    
Окремо змішати вінчиком в мисці кефір, мед і олію, додати сир і вимішати до однорідності.Додати до борошна, перемішати і замісити тісто.
 Тісто липке, але місити довго його не потрібно, сформувати кулю, обернути його харчовою плівкою і прибрати до холодильника на 15-20 хвилин.
Далі викласти тісто на густо посипану борошном поверхню, зверху також присипати борошном і розкачати пласт товщиною 1-1,5 см. вирізати формою кружечки, перекласти на деко (застелене папером для випічки чи силіконовим ковриком), наколоти виделкою і випікати в розігрітій духовці.
Випікати при t 180 ° С приблизно 25-35 хвилин.

Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 26 Июля 2016
# 0

Дуже гарне печиво, як з картинки!

gutka 26 Июля 2016
# 0

дякую)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014