Тісто для випічки пшеничного хліба, батонів або булочок для сніданку

Автор: gutka 20 Октября 2015
Тісто для випічки пшеничного хліба, батонів або булочок для сніданку
Смачний домашній хліб.

Ингредиенты

  • дріжджі сухі 5 г.
  • борошно пшеничне 485 г.
  • борошно кукурудзяне 15 г.
  • сіль 10 г.
  • цукор 20 г.
  • молоко 160 мл.
  • вода 160 мл.
  • олія оливкова 1-2 ст. л.
Всі інгредієнти для приготування тіста повині мати кімнатну температуру. Борошно просіяти. За допомогою хлібопічки або кухоного комбайну з дріжджів, борошна, солі, цукру, води та молока замісити тісто. Готове тісто викласти у глибоку миску змащену олією, накрити полотняним рушником і залишити на годину у теплому місці без протягів, аби підійшло. Потім тісто перенести на присипану борошном дошку і сформувати або хліб, або булочки. У мене сьогодні батони з надрізами у вигляді колоска. Для цього я розділила тісто на три частини.
З кожної частини сформувала продовгуваті багети, виклала їх на вистелену пергаментом форму і гострими ножницями зробила надрізи (див.,як на фото). Залишити в теплому місці, ще на 15-20 хвилин.
Випікати батони у розігрітій до 200 градусів духовці. 
Смачного! 
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
25092010 20 Октября 2015
# +1

Як гарно!!!

gutka 20 Октября 2015
# 0

дякую, і смачно)

Ксюша 20 Октября 2015
# +1

Какой же вкусный хлебушек! Захотелось попробовать 

gutka 21 Октября 2015
# 0

дякую)

Андрей 20 Октября 2015
# +1

Дайте 5 штук с собою!! 

nata0225 21 Октября 2015
# +1

Красиві такі!!! согодні спечу!

richinna 22 Октября 2015
# +1

Я аж відчула аромат хліба! Дуже гарні!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014