Тісто для випічки булочок для сніданку (хліба, батонів) з домашнім сиром

Автор: gutka 18 Декабря 2016
Тісто  для випічки булочок для сніданку (хліба, батонів) з домашнім сиром
І знову смачна домашня випічка спеціально для ШП. 

Ингредиенты

  • борошно цільнозернове 140 г.
  • борошно пшеничне 300 г.
  • дріжджі сухі 1,5 ч.л.
  • цукор 1 ст. л.
  • сіль 1 ч.л.
  • сир домашній 80 г
  • вода(тепла) 250 мл.
Всі інгредієнти для приготування тіста повині мати кімнатну температуру.
Два види борошна просіяти. За допомогою хлібопічки або кухоного комбайну з дріжджів, борошна, солі, цукру, води та сиру замісити тісто.
У мене ХП Панасонік: в форму для випічки хліба  закласти всі інгредієнти у послідовності згідно до вашої моделі, — спочатку закладаю сухі інгредієнти, далі сир, а насамкінець тепла вода.
Готове тісто викласти у глибоку миску змащену олією, накрити миску чистим рушником та поставити в тепле, без протягів місце, для підйому (близько години).
Потім тісто добре обім'яти, вимісити ще раз і розділити на 8-10 рівних частин.
З тіста сформувати булочки (при цьому руки смащую олією).
Деко застелити папером для випічки, розкласти на ньому булочки, притрусити борошном і зробити надрізи гострим ножем.
Накрити і залишити ще на 30-40 хвилин. Випікати булочки у розігрітій до 220 градусів духовці перші 12-15 хвилин з паром, а решту 15 хвилин без пару і зменшити температуру до 190-200 градусів.
Готові булочки перекласти для охолодження на решітку.
Булочки в середені пухкі, а зовні скоринка хрустка  — смакота! Злегка відчувається кислинка сиру.
Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 18 Декабря 2016
# 0

Хрустящие! І шматочок сиру...і бокал червоного вина!

gutka 19 Декабря 2016
# 0

мойжна й так  

Ксюша 19 Декабря 2016
# 0

Які ж вони гарненькі 

gutka 19 Декабря 2016
# 0

дуже дякую)))

richinna 20 Декабря 2016
# 0

gutka 24 Декабря 2016
# 0

konfairy 27 Декабря 2016
# 0

Приймай мій звіт! Не такі гарні, як у тебе, але дуже смачні (не можна їсти гарячу випічку...особливо, перед Новим Роком)! Ой, забула притрусити мукою... На другий раз

richinna 27 Декабря 2016
# 0

я теж буду пекти, є у мене 160 г сиру)))))

gutka 27 Декабря 2016
# 0

то на дві порції, а у мене сьогодні були булочки з сирного тіста з яблуками, вийшли неймовірно пухкенькі, наче пончики))))шкода день короткий, було вже мало світла, коли дістала з духовки, тому немає фото....

richinna 29 Декабря 2016
# 0

а що мені 8-10 булочок показувати?

gutka 27 Декабря 2016
# 0

Дякую за фотозвіт, головне що смачно. Також люблю це тісто, на вихідні з нього формувала багети, робили канапки з ікрою — смакота. Хліб  чи булочки,я вже років 4-5 печу майже щодня, з роками виходить і гарніше і смачніше)))

Zmeychka 28 Декабря 2016
# +1

Какие булочки! Рецепт забрала в КК!

gutka 20 Января 2017
# 0

Спасибо большое)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из курицы блюда из свеклы буряк видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка лаваш молодая капуста овочі огурцы омлет омлет с кабачками печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр тыква хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014