Фокачча з льоном на соусі песто

Автор: richinna 31 Июля 2014
Фокачча з льоном на соусі песто

Як завжди... прибирання в холодильнику призводить до кулінарних шедеврів!
Дуже смачний хліб,домашній,запашний та оригінальний!

На дві фокаччі:
Кефір(кисле молоко)- 1 ст.
Борошно- 3 ст.
Оливкова олія(олія з  вялених томатів+ олія з маринованого сиру з базиліком)- 5 ст.л.
Мед- 1 ст.л.
Сіль-1 ч.л.
Дріжджі сухі- 1 ч.л.
Соус песто- 2 ст.л.
Льон-1 ст.л.
Морська крупна сіль- 2 ч.л.

Замісити тісто на фокаччу в хлібопічці.
Додато соус песто до тіста в кінці замісу.
Та довести тісто до пуття на програмі "дріжджове тісто"
Розділити тісто на дві частини.
Розтягнути руками,сформувати фокаччу,змастити олією,посипати льоном та сіллю.

 

Випікати фокаччу в аерогрилі(духовці) 20 хвилин при темп. 200 град.

Смачного та запашного Вам хліба!

70

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
forum 31 Июля 2014
# 0

думаю оооочень вкусно!!! 

richinna 31 Июля 2014
# 0

на нє!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014