Варіація на тему "Золотий гаманець".

Автор: Юльча 10 Февраля 2013
Варіація на тему \

...  за мотивами роману (тьфу.. рецепту!) "Французський гаманець" від автора-повара Richinna у виконанні Владислава!

Вперше побачивши рецепт від Richinna "Французський гаманець" я одразу ж додала його до свого кулінарного записничка. Така страва не може бути несмачною! Приготувавши "гаманця" (трішки зі змінами у рецепті) уся моя сім'я переконалась, що це дійсно дуже смачно! Дякуємо автору!!! 

Як я казала, наш "гаманець" готувався за мотивами рецепту від Richinna "Французський гаманець", але трішечки зі змінами (сподіваюсь, авторка не образиться).

Отож, у нас були такі інгрідієнти:

- філе куряче (2 шт.);

- 1 велика цибулина;

- тісто листкове;

- сир "російський";

- шампіньйони;

- зелень (кріп, зелена цибуля);

- соєвий соус;

- приправи.

 

Я попередньо порізала філе, відбила молоточном маленькі відбивні та замаринувала із додаванням соєвого соусу та приправ. Далі на кухні хазяйнував синочок (під моїм пильним наглядом :)

Нарізаємо грибочки скибочками да відправляємо на сковорідку смажитись, опісля додаємо до грибів дрібно порізану ріпчасту цибулю. Коли підсмажаться до легенько золотавого кольору - знімаємо з вогню.

Уважно оглядаємо грибочки :)

Частина начинки готова. Далі міленько січемо зелень, натираємо на тертці з великими отворами сир та перемішуємо ось так:

Коли начинка була готова, Владислав взявзя до найулюбленішого інгрідієнта страви - тіста. Вимішувати, на жаль, небуло що, так як тісто було готове, листкове. Зате можна було розкачати тоненько та зайнятися художньою різкую по тісту, чим Влад із задоволенням і зробив:

Не забував періодично посипати мукою дошку, щоб тісто не прилипало!

Владік вирізав "під тарілочку" круги, аби майбутні "гаманці" мали однакові розміри та аккуратний вигляд. Далі все просто, як у рецепті Richinna. Начинку викладаємо на кружечки, заліплюємо краї виделкою (це Владу ну дуже сподобалось!).

Ось такі чудові гаманці-вареники вийшли у Владислава!
Обсмажуємо на сковорідці в олії під кришечкою, на маленькому вогні. Я тільки стали золотаві - викладаємо на паперові серветку, щоб позбавити надлишків олії.

Ось такі "золоті гаманці" приготував Владислав!

Ми дуже вдячні за чудовий рецепт Richinna!

Це надзвичайно смачнюща страва!










 







95

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 10 Февраля 2013
# +1

Richinna, у тебя появились конкурсенты Владислав умничка!

Юльча 10 Февраля 2013
# +1

Спасибо! А мы не конкуренты! Richinna и многие другие авторы рецептов на этом сайте — наш пример для подражания и кулинарного совершенствования!

richinna 10 Февраля 2013
# +1

Эт точно! Молодцы!Так держать!

Ксюша 10 Февраля 2013
# +1

richinna 10 Февраля 2013
# 0

яж больше пеку, а не жарю

gutta 10 Февраля 2013
# 0

Очень интересный рецептик, надо попробовать.

gutta 10 Февраля 2013
# 0

Забыла спросить, а тесто дрожжевое или нет?

Юльча 10 Февраля 2013
# 0

Бездрожжевое.

richinna 10 Февраля 2013
# +1

А у меня такое:
http://www.chef.com.ua/recepty/konkurs_shchedraya_osen/francuzkij-gamanec-4926.html

forum 10 Февраля 2013
# +2

Владиславу +5... Молодец! Очень аппетитненько получилось))) Вы выбрали хороший пример для подражания)) Спасибо Вам!

richinna 10 Февраля 2013
# 0

ох,ох,ох! я тебя обожаю)))))))

Юльча 10 Февраля 2013
# 0

От меня и Влада огромнеёшее спасибо! Мы будем стараться!

Zmeychka 10 Февраля 2013
# +1

Молодец!  Так увлекательно наблюдать за работой вашего повара на кухне)))

Юльча 10 Февраля 2013
# +1

Я благодарю Richinna! Это она сподвигла нас на кулинаршые подвиги! Дай Бог, и за рецепты других авторов  возмёмся! Просто когда я её рецепт увидела — слюнки не то что потекли...... А когда приготовили с Владиком... Нямка!!!!

richinna 10 Февраля 2013
# +1

Хватит меня благодарить))))))) мне конечно очень приятно, но и Вам спасибо за то, что доверяете моим рецептам и вкусам пользуйтесь на здоровье! грех не гтовить с таким замечательным помощником

forum 10 Февраля 2013
# +1

Скромница ты наша)) Инночка, ты заслужила.... привыкай.. здесь кое кто вырос на твоих рецептах.. помнишь?))..

richinna 10 Февраля 2013
# 0

память у тебя, я тебе скажу не помню

forum 10 Февраля 2013
# 0

я все помню... иногда "к сожалению"))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014