Курячі котлети "Гніздечка"

Автор: RAMPA 20 Ноября 2015
Курячі котлети \
Такі котлетки зі смачною начинкою особливо сподобаються малечі.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 700 г
  • Батон 1 шматочок
  • Яйця 1 шт.
  • Молоко 1/2 скл.
  • Олія
  • Сіль та перець за смаком

Для начинки:

  • Ківі 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Твердий сир 150 г

Для прикраси:

  • Ягоди журавлини
  • Варена морква
  • Листья салату
  • Зелень петрушки
Приготування:
1. Батон без шкірки замочити у теплому молоці, залишити на 3–5 хв, потім віджати. Куряче філе пропустити через м'ясорубку разом з батоном. Додати у фарш яйце, сіль і перець за смаком, ретельно перемішати.
2. Приготувати начинку. Ківі і моркву, очистити, нарізати невеликими кубиками, перемішати.
3. З підготовленого фаршу сформувати круглі котлети. Викласти на змащене олією деко. В кожній котлеті зробити заглиблення і викласти в нього начинку.
4. Поставити деко в розігріту до 200 °С духовку та за­пікати "гніздечка" протягом 25–30 хв.
5. Сир натерти на тертці і посипати ним котлети за 5 хв до готовності.
6. Готові котлети викласти на велику тарілку, вистелену листям салату. Прикрасити зеленню петрушки, вареною морквою та ягодами журавлини.
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014