Як завантажити посудомийну машину

Автор: Ксюша 9 Января 2015
Як завантажити посудомийну машину
Чи відомо Вам як правильно завантажити посудомийну машину? Пропоную декілька порад які зроблять ваш посуд чистим.
  1. Встановіть оптимальний рівень висоти верхньої полиці, виходячи із габаритів вашого посуду.
  2. Очистіть ваші тарілки від великих залишків їжі. 
  3. Ніколи не нагромаджуйте посуд і не притуляйте його один до одного. Розприскувачі води не в змозі досягти посуду, який знаходиться на вершині.
  4. На верхню полицю складіть чашки, кружки, скляний посуд, невеликі салатниці тощо. При цьому келихи, склянки і подібний посуд необхідно встановлювати на спеціальні стійки догори дном.
  5. Використовуйте верхню полицю ще й для пластикових і делікатних речей. Як правило нагрів води знаходиться в нижній частині посудомийної машини. Розміщення пластика на нижній полиці може призвести до його деформації.
  6. Габаритні і найбільш брудні кухонні предмети, такі як сотейники, сковорідки, каструлі, дека завантажуються в нижнє відділення посудомийної машини. Каструлі і сковороди повинні бути під кутом вниз для досягнення найкращих результатів очищення.
  7. Завантажуйте нижню стійку стратегічно. Розміщуйте тарілки і миски так, щоб брудна сторона була звернена до водяного струменю. Також намагайтеся розміщувати великогабаритний посуд з боків, щоб вони не використовували всю воду і миючий засіб. У центрі бажано розмістити невеликі тарілки або спеціальний контейнер для виделок та ложок.
  8. Слідкуйте за посудом з довгими, тонкими ручками. Переконайтеся що вони не перешкоджають роботі розприскувачів води. Предмети з довгими ручками покладіть горизонтально, поперек верхньої полиці. Ополоники укладайте обличчям вниз, щоб вони не збирали воду. 
  9. Не завантажуйте машину по максимуму, це призведе до ускладнення процесу миття.
  10. Прийміть до уваги також вказівки виробника у інструкції до вашої посудомийної машини.
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 11 Января 2015
# 0

Собираюсь покупать! Может кто посоветует какую...

Ксюша 12 Января 2015
# 0

Мы недавно приобрели, мальнькую встроенную Бош, хорошая помощница

richinna 12 Января 2015
# 0

какая модель?

VitalikPetrenko 5 Апреля 22:27
# 0

Як користувач електромобіля, я відчуваю за собою невеликий борг поділитися з колегами компанією EnergyUp , яка продає зарядні станції для електромобілів. Мало того, що вони завжди мають великий асортимент зарядок на всі сучасні автомобілі, так до того ж у них часте поповнення асортименту. Тому ви завжди зможете знайти потрібні речі для вашого автомобіля у них на сайті.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014