Маффіни з медом і прованськими травами

Автор: Kralova 30 Апреля 2012
Маффіни з медом і прованськими травами

Дуже корисні маффіни, без цукру, зате з медом і прованськими травами ;) 

Потрібно:

225г. цільнозернового жорнового пшеничного борошна "Жменька"
50г. кукурудзяного борошна
1 ч.л. розпушувачу
1/4 ч.л. солі
1/4 ч.л. соди 
1 яйце
2/3 склянки молока
2 ст.л. меду
2 ст.л. вершкового масла (розтопленого)
2 ч.л. суміші прованських трав (базилік, розмарин, шавлія, майоран, чабрець, орегано, тим'ян)


Змішати цільнозернове пшеничне борошно "Жменька", кукурудзяне борошно, розпушувач, соду і сіль.

Додати яйце, молоко, мед, масло, трави. Добре перемішати.

 Форми для маффінів можна змастити олією чи маслом (я не змащую). Викласти тісто. У мене вийшло 6 маффінів. Можна з тієї ж кліькості тіста зробити 8, але трошки менших. .Випікати при температурі 180 ° С протягом 18-20 хвилин або поки зубочистка не виходитиме сухою з випічки.

Найкраще смакують теплими.


40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 30 Апреля 2012
# 0

цікаво!

Kralova 30 Апреля 2012
# 0

так, це цікавий рецепт, — мені дуже сподобався

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014