Сирна запіканка з капустою і лавашем

Автор: richinna 13 Октября 00:17
Сирна запіканка з капустою і лавашем
Швидка запіканка або ароматний пиріг з кисломолочного сиру, капусти та тонкого лаваша.
Гарна і смачна альтернатива хлібу.

Потрібно:

  • Сир кисломолочний(творог) 250 г
  • Капуста 150 г
  • Морква 50 г
  • Лаваш тонкий 2 шт.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Кисле молоко (кефір) 250 мл
  • Сметана 2 ст. л.
  • Сіль 2 ч.л.
  • Цукор 1/2 ч.л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Марокканська суміш*(свіжозмелена) за смаком
  • Базилік,тім'ян(сушені) за смаком
  • Цибуля-порей сушена 1 ст. л.
  • Петрушка зелена 3 ст. л.
  • Кунжут для посипки
  • Олія для змащення
Капусту нарізати,моркву натерти, посипати сіллю та пом'яти руками. 
Курячі яйця збити з цукром, квасним молоком та сухими спеціями вінчиком.
Додати до яєчної маси капусту з морквою, 
кисломолочний сир та добре вимішати.
Тонкий лаваш порвати руками та додати до тіста на запіканку-пиріг.
Додати порізану зелену петрушку, все вимішати та залишити на 5 хвилин, якщо лаваш підсохлий.
Форму для запікання ( в мене 17 см в діаметрі) змастити олією та посипати кунжутом. 
Викласти тісто в форму та випікати в хлібопічці 1 годину, або в духовці при 200-220 град. Готовність перевіряти палочкою всередині запіканки.
Витягнути сирну запіканку з капустою з форми гарячою то остудити на решітці.
Подавати сирну запіканку-пиріг з капустою і лавашем теплою або холодною  







Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 13 Октября 10:57
# 0

richinna 13 Октября 16:00
# 0

lakshmi 14 Октября 00:11
# 0

Какая прелесть!

richinna 14 Октября 00:17
# 0

konfairy 14 Октября 15:47
# 0

Как-то, по-весеннему нежно и очень красиво

richinna 15 Октября 16:43
# 0

Спасибо,Дорогая Женечка!

gutka 14 Октября 17:56
# 0

дуже апетитно 

richinna 15 Октября 16:44
# 0

Дякую,Катя!

Zmeychka 15 Октября 09:45
# 0

Такая яркая и полезная запеканочка получилась!  Плюс ко всему готовится без лишних заморочек!

richinna 15 Октября 15:55
# +1

Так точно,вообще без заморочек! Люблю такие запеканочки,чтоб и просто,,и вкусно,и сытно!Спасибо,Яночка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014