Помідори в маринаді з болгарським перцем

Автор: richinna 7 Сентября 02:13
Помідори в маринаді з болгарським перцем
Запашні помідори в пікантній заливці з болгарським перцем та часником. Такі томати можна заливати,як гарячим маринадом (квартирний вариант),так і холодним для зберігання в погребі.

Потрібно на 2 х1,5л банки:

  • Вода 1,2 л
  • Перець болгарський 300 г
  • Перцюга 1/3 шт.
  • Часник 1 велика головка
  • Цукор 130 г
  • Сіль 45 г
  • Оцет 9-% 120 мл + по 1 ч.л. під кришку
Помідори помити та скласти в банки. Залити окропом та залишити на 10 хвилин,якщо будете готувати в гарячому маринаді. Для холодного маринування томатів їх ошпарювати не потрібно.
Злити воду з помідор та закип'ятити  з цукром і сіллю та варити маринад 3 хвилини.
Болгарський перець або ратунду і перцюгу подрібнити з часником в блендері або на м'ясорубці.
Влити до перцю з часником оцет 
та ще раз добре перемішати.
Вилити овочі з оцтом в маринад з солі та цукру.
Дати заливці з перцем закипіти та одразу розлити по банкам з помідорами.
Під кришку влити додатково по 1 ч.л. оцту та закатати. 
Перевернути догори дном та накрити пледом до повного остигання.  

Якщо є погріб, потрібно все змішати і розчинити в холодному вигляді та залити помідори. 
Закрити банки 3-х літрові розпареними кришками та зберігати в холоді. 






Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 8 Сентября 00:55
# 0

Должны быть вкусные помидорки!

richinna 8 Сентября 09:42
# 0

Я раньше закатывала помидоры все по одному рецепту,любимому в какой-то период времени...Теперь стараюсь по чуть но разных, тем более что в этом году есть возможность твои Лика, на очереди с чорнобрывцами

lakshmi 10 Сентября 00:02
# 0

И я также Инночка, закатывала по двум рецептам, а теперь каждый сезон что-то новое осваиваю

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014