Підлива з цибульки

Автор: Tanyouha 22 Октября 2009
Підлива з цибульки

Ця підлива, можна сказати універсальна, томущо її можна поливати на любу страву: гречку, картошку, макарон і  різні крупи. І ще вона мені нагадує смак грибів...)))


Нам птрібно:
- цибуля,
- олія,
- сметана,
- залень (в мене була засушена),
- приправа овочева універсальна,
- сіль,
- перець.

Беремо цибулю, чистимо, ріжимо на меленьку соломку

(так, як цибуля пече, то коли я її перерізаю навпіл,

занурюю в холодну воду, коли її вже ріжу,
то вона не так сильно пече очі).

В кастрюльку, лиємо олію, так щоб покрила повністю дно,
засипаємо туди цибулю, посолити, накриваємо кришкою і тушима,
 до готовності, так,щоб вона зм"якла.

Коли майже стушитья, додаємо сметану, ще раз солимо до смаку,

перчимо, додаємо приправи перемішуємо і ще трошки тушити.

Посипаємо зеленню, перемішуємо.І готово.

 


 В мене підливка була з гречкою і з салатикоз з буряка.
Приємного апетиту!!!

77

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014