Квашені помідори

Автор: richinna 28 Августа 19:03
Квашені помідори
Класичний рецепт квашених помідор традиційним способом.

Потрібно:

  • Помідори свіжі
  • Часник 1-2 головки
  • Пертушка свіжа 1-2 пучки
  • Кріп (парасолька) 4-5 шт.
  • Листя винограду,вишні,смородини по 10 шт.
На дно каструлі (емалірованої),пластикового відра, чи скляної каструлі від аерогриля як у мене, викласти частину помитого листя винограду,смородини та вишні. 
Додати очищенний часник та зелень петрушки.
Зверху викласти половину помідор.
На помідори знову викласти петрушку,часник та парасольки кропу.
Викласти залишки помідор,прикрити петрушкою та листям. 
У холодній воді розвести кам'яну сіль з розрахунку на 1л води 3 повних ст.л. солі. 
Залити помідори розсолом,накрити марлею та поставити невеличкий груз.
Дати помідорам скваситися при кімнатній температурі 3-5 днів, кожен день знімаючи і ополіскуючи марлю. 
Далі помідори розкласти по банкам, залити розсолом та зберігати в холоді. 




Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 28 Августа 20:05
# 0

Дуже люблю квашені помідори

richinna 28 Августа 21:58
# 0

Пригощайтесь!

Ксюша 29 Августа 23:44
# 0

Які гарненькі! А як блищать 
З тебе баночка , міняю на малину 

richinna 30 Августа 01:09
# 0

Як справжні  
Твоя малина на відро таких помідор потягне

Ксюша 30 Августа 01:11
# 0

Згідна на відро 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014