Курка по-італійськи з овочами

Автор: RAMPA 4 Августа 2015
Курка по-італійськи з овочами
 Смачна та корисна італійська страва!

Інгредієнти:

  • Куряче м'ясо 400 г
  • Квасоля 400 г
  • Вода 300 мл
  • Солодкий перець 3 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля 3 шт.
  • Помідори 2 шт.
  • Лаврові листи 2 шт.
  • Зубчики часнику 3 шт.
  • Пучок зелені укропу 1 шт.
  • Рослинна олія 3 ст. л.
  • Сіль та перець за смаком

Для прикраси:

  • М'ята
  • Маслини
1. Квасолю вимити, викласти у каструлю з водою і зварити на помірному вогні до готовності протягом
1,5 год.
2. Куряче м’ясо вимити, обсушити, нарізати невеликими шматочками та обсмажити на розігрітій олії до рум’яної скоринки.
3. Моркву і солодкий перець вимити. Моркву почистити, у перця видалити насіння. Моркву і перець нарізати соломкою, цибулю – дрібно.
4. Викласти на дно глиняних горщиків квасолю, потім – моркву, цибулю і перець.
5. Помідори нарізати крупними шматочками, викласти на овочі. Зверху розмістити куряче м’ясо. Додати воду.
6. Накрити горщики кришками та тушкувати все 25–30 хв. За 5 хв до готовності додати в горщики подрібнений часник.
7. Готову страву прикрасити м'ятою та маслинами.

Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
anyshka 19 Августа 2015
# 0

Приготувала страву за вашим рецептом. Вийшло дуже смачно та по новому. Дякую!!

Олеся_Киев 19 Августа 2015
# 0

Вчера попробовала блюдо по вашему рецепту. Очень вкусно. Так как я вообще обожаю итальянскую кухню, подружка поделилась  рецептами итальянских салатов, перепробовала все: и с макаронами, и с моцареллой. Теперь вот перейду к основным блюдам. Выкладывайте новые рецепты, буду очень рада. Спасибо

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014