Кукурудза в сковороді

Автор: richinna 4 Августа 2016
Кукурудза в сковороді
Молоду кукурудзу можна приготувати в сковороді, як сиру, так і варену. Особливо цей рецепт кукурудзи в сковороді підходить для вареної молодої кукурудзи , яка залишилася на другий день і може подаватися, як самостійно, так і в якості гарніру до м'яса,птиці і т.д.

Потрібно:

  • Кукурудза в качанах 3-4 шт.
  • Масло вершкове 1 ст. л.
  • Олія оливкова 1 ст. л.
  • Соєвий соус 3 ст. л.
  • Сік лимону 1 ст. л.
  • Часник 3 зубч.
Розтопити вершкове масло з оливковою олією на сковороді, додати соєвий соус, сік лимону та часник.
Викласти початки вареної кукурудзи. 

Якщо молода кукурудза сира,потрібно влити ще 1 скл. води,щоб на половину покривала кукурудзу та готувати під кришкою 15 хвилин.
Якщо кукурудза варена,потрібно підсмажити качани кукурудзи з обох боків в соусі по 3-5 хвилин з кожного боку. 
В мене залишалося місце в сковороді,тому я  додала до кукурудзи ще цвітну капусту..
Подавати приготовлену кукурудзу в сковороді гарячою, посипавши базиліком чи зеленню. 






Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 4 Августа 2016
# 0

З базіліком! Мммм ! Відчуваю аромат 
Дякую за рецепт 

richinna 4 Августа 2016
# 0

на здоров'я,Ксюша!

gutka 5 Августа 2016
# 0

дуже цікаво, при нагоді спробую, а то ми все просто варимо або запікаємо)

richinna 6 Августа 2016
# 0

Буду рада Дякую,Катя!

konfairy 5 Августа 2016
# 0

Ой, моя любимая сковородка. Всего 15 минут? Попробую пожарить её с копченым салом. Иннуш, ты такая "европейка" на этой фотке, просто супер**!

richinna 6 Августа 2016
# 0

Спасибо,дорогая Женечка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014