Картопля запечена з тунцем

Автор: richinna 28 Февраля 2016
Картопля запечена з тунцем
Дивовижно смачна картопля з вершковим ароматом, запечена з тунцем та сиром. 
Дуже проста та легка в приготуванні страва з неперевершеним і досконалим смаком.

Потрібно на 4 порції:

  • Картопля(велика) 4 шт.
  • Тунець консервований 1 бан.
  • Вершкове масло 50 г
  • Сіль,перець за смаком
  • Сир (моцарелла укр.) 100 г
Картоплю вимити,загорнути в фольгу та запекти в духовці при 180 град. 60 хвилин. 

Розрізати картоплю повздовж, вибрати чайною ложкою середину(зробити картопляні човники), викласти картопляне пюре в миску та до гарячого додати вершкове масло. 
Все добре вимішати виделкою.

Додати до картоплі консервований тунець разом з олією або власним соком в якому був тунець.
Перемішати картоплю з тунцем та приправити сіллю і перцями.
Це вже смачно і ароматно! )))
Додати до картопляної начинки з тунцем половину натертого сиру. 
Якщо ви не любите запечену сирну скоринку зверху, тоді можна додати весь сир.
Начинити картопляні човники начинкою з тунцем.
Викласти на деко змащеним олією або фольгу. 

Запікати картоплю фаршировану начинкою з тунцем при 200 град 10-15 хвилин.  
Можна вживати в такому вигляді.
А можна,ще посипати зверху сиром і запекти під грилем 5 хвилин.
Запікайте картопляні човники фаршировані тунцем до бажаної сирної скоринки.







Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 29 Февраля 2016
# 0

Ин, название прочитала и подумала где ты у нас тунца нашла А потом уже прочитала что консервированный. Отличный рецепт!

richinna 3 Марта 2016
# 0

Спасибо, Лика! 
Я аж посмотрела,когда последний раз покупала свежемороженого тунца))) три года назад! 
http://www.chef.com.ua/recepty/Seledka/ryba-tunec-pod-kukuruznym-sousom-4890.html#.VthKaD-8mWw

Zmeychka 14 Марта 2016
# 0

По традиции печеная картошечка в КК! Благодарю!

richinna 14 Марта 2016
# 0

Спасибо,дорогая!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014