Гарбузова лазанья з курячим філе

Автор: RAMPA 29 Января 2016
Гарбузова лазанья з курячим філе
Цю смачну і дуже поживну запіканку ви зможете приготовути з доступних продуктів. Повноцінний обід!

Для тіста:

  • Борошно 300 г
  • Яйця 1 шт.
  • Сіль 0,5 ч. л.
  • Вода 50 мл

Для начинки:

  • Гарбуз 150 г
  • Відварене куряче філе 150 г
  • Часник 1 зубчик
  • Олія 1 ст. л.
  • Вершки 2 ст. л.
  • Солодка цибуля або цибуля-порей 1 ш.
  • Тертий твердий сир 3 ст. л.
  • Сіль за смаком

Для прикрашання:

  • Зелень петрушки
  • Варена морква
Приготування:
1. Борошно просіяти, вбити яйце, додати сіль, воду, замісити тісто та залишити на 30 хв.
2. Гарбуза вимити, нарізати кубиками (1 х 1 см), покласти до каструлі, влити 2 ст. л. води і тушкувати приблизно 10 хв.
3. Цибулю і часник очитити та посікти. Відварене куряче філе нарізати дрібними шматочками.
4. Обсмажити куряче філе разом з цибулею і часником в олії. Перекласти все до гарбуза, влити вершки, посолити, добре перемішати.
5. Тісто розділити на 3 частини, розкачати, разом з начинкою шарами викласти в форму. Зверху посипати сиром.
6. Запікати протягом 30 хв в розігрітій до 200 °С духовці. Готову страву прикрасити зеленню петрушки та "квіточками" з вареної моркви.

15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014