Деруни по-білоруськи

Автор: RAMPA 15 Января 2016
Деруни по-білоруськи
Картопляні млинці зі смачною грибною начинкою – ідеальна страва для зимової вечері. Приготуйте!

Потрібно:

  • Картопля 700 г
  • Яйця 4 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Молоко 1 ст. л.
  • Борошно 2 ст. л.
  • Сіль, перец за смаком

Для гарніру та прикрашання:

  • Червонокочанная капуста
  • Морква
  • Сметана
  • Кетчуп
  • Зелень петрушки
Приготування:
1. Картоплю і цибулю очистити й натерти на дрібній тертці. Додати 2 яйця, сіль, перець, молоко і борошно, перемішати.
2. З підготовленої маси посмажити в сковорідці з розігрітою олією тонкі млинці.
3. Для начинки цибулю очистити, нарізати дрібно та обсмажити в олії. Гриби вимити, відварити протягом 10 хв, потім нарізати соломкою. З’єднати гриби та цибулю, додати сіль, перець, перемішати.
4. На кожен млинець викласти трохи начинки, загорнути рулетиком, обваляти у борошні, змочити у збитих яйцях та обсмажити з обох боків.
4. Готові деруни подавати з салатом із червонокачанної капусти, моркви та олії. Полити сметаною, прикрасити квіткою з моркви, кетчупом та зеленню петрушки.

50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014