Чахохбілі з курки та з квасолею

Автор: richinna 14 Сентября 2014
Чахохбілі з курки та з квасолею
Ситна страва грузинської кухні з курки та овочів, яку можна приготувати одразу з гарніром з квасолі чи картоплі.

Для чахохбілі

  • Курка(стегенця) 4-6 шт.
  • Цибуля 200 г
  • Перець болгарський 200 г
  • Томати 400 г
  • Морква(за бажанням) 100 г
  • Біле сухе вино 100 мл
  • зелень(петрушка,кріп,кінза) 50 г
  • Хмелі-сунелі 1 ч.л.
  • Перець червоний мелений 0,5 ч.л
  • Часник 1 головка
  • сіль за смаком
Зі стегенець вирізати кістку,помити,просушити та приправити.
Якщо готувати чахохбілі з цілої курки, то її потрібно порубати на куски та тушкувати на 1 час довше,щоб м'ясо курки добре відставало від кісток.
Курячі стегенця чи куски курки трохи підсмажити без олії в казанку чи каструлі мультиварки, т.т. де будети готувати чахохбілі.


На жирові та сокові,який утворився від курки, тушити порізану цибулю декілька хвилин.
Додати моркву та обжарити пару хвилин.
Додати порізаний болгарський перець.
Влити вино, викласти на овочеву подушку обсмажені куски курки.
Додати порізані помідори(бажано зняти шкірку).
Тушкувати курку з овочами в вині 30 хвилин.
Додати подрібнену зелень, хмелі-сунелі, червоний перець та порубаний часник.

Перемішати,виключити вогонь та залишити чахохбілі з курки на 10 хвилин під кришкою,щоб відкрилися аромати спецій.
Якщо Ви готуєте чахохбілі одразу з гарніром, то вкінці готування додайте до курки з овочами попередньо відварену квасолю, спеції,зелень та часник та тушкуйте все разом 3 хвилини.
Ситна страва чахохбілі з курки та квасолею!
Смачного!
120

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Андрей 14 Сентября 2014
# 0

Вах, как вкусно! 

richinna 14 Сентября 2014
# 0

Спасибо!

lakshmi 18 Сентября 2014
# 0

Чахохбили — это очень вкусно!

kutusja 22 Сентября 2014
# 0

я от з куркою ніколи не пробувала фасолі)але спробую неодмінно!!!!дякую.

richinna 22 Сентября 2014
# 0

Обов"язково,спробуйте!На здоров"я!

Marsella 24 Сентября 2014
# 0

Вот все хорошо, Иннуль, классное горячее. Но для Чахохбили 200 гр. лука — это "ничего". Вот пару кг, да на сливочном масле — это да. И помидор около 2 кг. Поскольку готовим из того, что под рукой, получился очень вкусный суп-гуляш из курицы с фасолью 

richinna 25 Сентября 2014
# 0

Согласна,если чахохбили делается из целой курицы на 2-2,5 кг! А на полкило бедрышек куриных,да без косточки,самое то!
Яж не наготавливаю много,ты забыла? Раз приготовила,съели за один раз и кастрюля свободна))))))

Marsella 26 Сентября 2014
# 0

Все равно мало  

richinna 26 Сентября 2014
# 0

мало ей,все ей мало!

richinna 26 Сентября 2014
# 0

Bizeshka 26 Сентября 2014
# 0

Вкуснятина

richinna 26 Сентября 2014
# 0

Спасибо!

Marsella 29 Сентября 2014
# 0

МАЛО ЛУКА!!!

Айва-ua 12 Декабря 2015
# 0

Спасибо большое за рецепт! Очень вкусно и красиво!

richinna 12 Декабря 2015
# 0

На здоровье!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014