Баклажани тушені в сметані

Автор: Tanyouha 29 Октября 2009
Баклажани тушені в сметані

Баклажанчики, ах смачненькі баклажанчики)))))))))

Нам потрібно:
- баклажани
- цибуля
- морква
(кількість цибулі і моркви беріть на свій смак,
 я люблю щоб було багато)
- сметана
- сіль
- перець
- овочева приправа
Баклажани нарізати квадратикками
Кладемо в кастрюлю, заливаємо водою і варимо.
Поки баклажани відварюються робимо наступне:

Цибульку чистимо, ріжимо на квадратики і
відправляєм катрюльку з олією тушити.
Моркву тремо на великій терці і відправляєм до цибулі.
Накриваємо кришкою і нехай тушиться.
Коли баклажани зваряться, потрібно зцідити з них воду
і висипаємо в кастрюльку до цибулі і моркви,
 солимо, перчимо, додаємо приправи, перемішуємо.
Додаємо сметану, накриваємо кришкою і ще трошки тушимо.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!
46

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
iron_berry 30 Октября 2009
# +2
Вкусно с жареной картошечкой
Ксюша 30 Октября 2009
# +1
просто, как и все оригинальное! голосуем
Marija 2 Июля 2010
# 0
Рецепт простенький, але дуже смачно!!!
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014