Запіканка з цвітної капусти і брокколі

Автор: richinna 24 Октября 2015
Запіканка з цвітної капусти і брокколі
Запіканка з цвітної капусти та брокколі, з м'ясним фаршем і сиром. 

Потрібно:

  • фарш курячий 250 г
  • фарш свинина+яловичина 200 г
  • цибуля 1 шт
  • петрушка 3-4 гілочки
  • сир твердий 150 г
  • сіль,перець за смаком
  • яйце куряче 1 шт
  • капуста цвітна 400 г
  • брокколі 300 г
Цвітну капусту і брокколі проварити в підсоленій  воді 5 хвилин. 
Викласти на сито та промити холодною водою,щоб зупинити процес варки.  
Розібрати капусту з брокколі на суцвіття,залишаючи довгі ножки.
Фарші змішати посолити та поперчити.
Додати до м'ясного фаршу петрушку та цибулю.
Перемішати та додати натертий сир.
Вимішати та додати до фаршу куряче яйце. 
Добре вимішати.

Соус-мазанка:

  • Сметана 100 г
  • Діжонська гірчиця 1 ч.л.
  • Сира аджика 4 ч
  • Сіль,перець за смаком
До сметани додати сіль,діжонську гірчицю, перець та сиру аджику
Все перемішати.
Круглу форму (у мене скляна термостійка тарілка) застелити фольгою,залишаючи кінці та змастити олією. 
В мене нова штучка на кухні))) силіконова пляшечка для олії одразу з пензликом.
 Фольга має бути блискучою стороною всередину. 
З м'ясо-сирного фаршу зробити кульку. 
Викласти на середину форми. 
Починаючи знизу вставляти в фарш капусту.

Чергуючи ряди.   
Ряд цвітної капусти,ряд брокколі.
Або вставляти капусту в фарш в шахматному порядку.
До самого верху імітуючи качан капусти.
Добре,товстим шаром змастити зверху цвітну капусту з брокколі соусом. 
Підняти кінці фольги,але не закривати.
Запікати запіканку з цвітної капусти,броколі та м'ясним фаршем в духовці 60 хвилин.  При температурі 230 град.,на верхньому нагріві 10 хвилин,потім на верхньому та нижньому нагріві при темп. 180-200 град.
Подавати м'ясну запіканку з цвітною капустою і брокколі гарячою.
Дуже смачна м'ясна запіканка з брокколі та цвітною капустою.




Смачного!
42

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 24 Октября 2015
# 0

Дуже люблю цвітну капусту, обов’язково треба буде приготувати)

P.S. І тепер дуже хочу пляшечку для олії з пензликом

richinna 25 Октября 2015
# 0

Tori_kithen 25 Октября 2015
# 0

Какая красота, аж слюнки потекли. Вкусно и сытно.

richinna 25 Октября 2015
# 0

Спасибо!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014