Яловичі хвости в мультиварці

Автор: richinna 23 Ноября 2015
Яловичі хвости в мультиварці
Якщо би я знала раніше,що це так СМАЧНО!!!
Яловичий хвіст тушкований у мультиварці з вином та цибулею... ммммммм...Смакота!

Потрібно:

  • Хвіст яловичий 1 шт.
  • Вино червоне 200 мл
  • Цибуля 0,5 кг
  • Сіль,перець,трави за смаком
  • Вода 0,5 л
Яловичий хвіст розрізати на куски, зрізати жир та витопити його в каструлі мультиварки. Шкварки викинути. 
Я додала ще 1-2 ст.л. олії, так як в мене жиру було мало на хвостах. 
Смажити куски хвоста зі всіх боків до легкої скоринки.
Влити до хвостів червоне вино,закрити кришку і включити програму "тушкування"
Через 5-10 хвилин долити воду,щоб вона покривала хвости на 3/4, трохи посолити.
Тушкувати яловичі хвости ще 1 годину під кришкою. 
Перевернути хвости на інший бік і тушкувати ще 30 хвилин.
Коли вода з вином майже википить, додати до хвостів порізану цибулю,перець,сіль і трави. 


Тушкувати  яловичі хвости цибулею ще 30 хвилин, легенько перемішавши декілька раз.
Подавати яловичі хвости гарячими. 
Перший раз готувала  яловичі хвости і нам дуже смакували! 








Смачного і Вам!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 24 Ноября 2015
# 0

Выглядит очень вкусно! По слухам  это очень нежное и сладкое мясо. Вроде как, самое лучшее для борща. Но, я его как-то не вижу на рынках. Кто-то здесь уже готовил хвосты и тоже нахваливали все. Иннуш, доверяю твоему вкусу (и фото), самой захотелось попробовать. Главное теперь, это — хвост!

richinna 25 Ноября 2015
# 0

нахваливала Оксана Клочко. и правильно делала! Эти хвосты у меня появились случайно, муж позвонил говорит: хвосты говяжьи по 27 грн. за кг взять на борщ? бери конечно "три"))))))))) где я думала, что они такие большие))))

Marsella 27 Ноября 2015
# 0

Вышлите один на пробу)) 

richinna 28 Ноября 2015
# 0

Тебе целого бычка с хвостом или хвост от него? Машуль,приготовь обязательно,вкуснятина...мммммммммммммммммм.....

Marsella 28 Ноября 2015
# 0

Ди ж взять то?!)) Согласна на целого!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014