Варені пиріжки на овочево-фруктовій подушці

Автор: richinna 29 Октября 2015
Варені пиріжки на овочево-фруктовій подушці
Пиріжки-рулетики з м'ясом на подушці з слив, болгарського перцю, цибулі та томатів.  
Смачно та цікаво! 
Таку страву можна приготувати в мультиварці.

Потрібно:

  • Тісто для вареників чи пельменів 1/2 порції
  • Фарш м'ясний 300 г
  • Перець болгарський 0,5 кг
  • Цибуля 2 шт.
  • Томатне пюре зі свіжих помідор 1 скл.
  • Сливи сині свіжі 200 г
  • Вершкове масло 60 г
  • Вода,зелень,спеції
  • Олія+вершкове масло по 1 ст.л. для цибулі
Тісто тонко розкачати та вирізати великі кружальця. 
Я використовувала пісне тісто для вареників на крохмалі.
Намастити тісто  м'ясним фаршем з цибулею та спеціми та закрутити в пиріжок.
Я скручувала рулетиком.
З половини тіста в мене вийшло 18 пиріжків.
Це достатньо на три порції.
Цибулю порізати напівкільцями та пасерувати на олії з вершковим маслом.
Додати порізану ратунду.
З слив видалити кісточку та порізати.
На  болгарський перець викласти вершкове масло, дати йому розтопитися та перемішати овочі.
Додати до ратунди з цибулею порізані сливи.
Посолити та приправити спеціями. 

Перемішати та влити томатне пюре.
Все добре вимішати та тушкувати три хвилини.
За бажанням до овочів можна додати перець чілі.
Викласти на овочево-сливову подушку рулетики на відстані один від одного.
Влити гарячу воду чи бульйон,щоб  покривали рулетики на 2/3 .
Накрити кришкою та тушкувати пиріжки з м'ясом 20-25 хвилин на повільному вогні.
Коли рулетики-пиріжки будуть готові,посипати зеленню та відразу подавати на овочево-фруктові подушці. 
Можна поляти сметаною чи вершками.







Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 29 Октября 2015
# +1

Вареные пирожки это вареники ?
Заправка-соус очень интересный

richinna 29 Октября 2015
# 0

ну да,вареники еще называют-вареными пирожками

Marsella 27 Ноября 2015
# 0

Я то думала — голубцы!! А это кебабы в тесте!   Инна, можно тебя забрать на зиму к нам?

richinna 28 Ноября 2015
# 0

неа, у Вас холодно, а я замерзлюха

Marsella 28 Ноября 2015
# 0

В Доме тепло, обогреем, накормим, в баньку сводим!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014