Український салат / Салат з сала

Автор: richinna 24 Августа 2014
Український салат / Салат з сала
Чисто український салат з салом,цибулею та зеленню!
З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ,ЛЮБІ І РІДНІ УКРАЇНЦІ!
СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ! СЛАВА ГЕРОЯМ!

УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Для українського салату:

  • Сало (свіже) 300 г
  • Цибуля 300 г
  • Кріп+петрушка 1 великий пучок
  • Часник 3-5 зубчиків
  • Цукор 1 ч.л.
  • Оцет 1 ст. л.
  • сіль+суміш перців
  • паприка 1 ч.л.
  • мускатний горіх 1/4 ч.л
  • червоний гіркий перець 1 щіпка
Цибулю порізати напівкільцями,
не дуже тонко!
Скласти цибулю в глибоку миску та додати цукор,
оцет
 та сіль з сумішшю перців.
Ідеально підходить млинок з морскою сіллю і сумішшю перців ТМ «Salute di Mare" 
Додати до цибулі подрібнені кріп та петрушку. 
Перемішати.
Подрібнити часник на часникодавці та 
додати мускатний горіх.
Посипати паприкою та червоним гірким перцем.
Свіже сало порізати соломкою.
Щоб сало краще різалось потрібно його приморозити.
Додати до цибулі,перемішати та залишити на 20-30 хвилин в холодильнику,щоб салат настоявся!
Також можна сало нарізати на тоненькі смужки та викласти на них мариновану цибулю зі зеленню.
Скрутити рулетиком , закріпити рулетики з сала та маринованої 
цибулі шпажками.
Подавати такий "Український салат" можна до чорного хліба, борщу, печеної картоплі, взяти з собою на природу.

Хто не знає, що салат робиться з сала, той зразу і не збагне що в ньому!
Подобається всім,перша закуска! Гостроту регулюйте під себе.

У здорової людини з нормальним шлунком справжнє свиняче сало дуже добре засвоюється і не перевантажує печінку. Взагалі найцінніші для нас жири -це ті, які плавляться при температурі нашого тіла, тобто близько 37,0. Вони швидше за всіх інших перетравлюються і всмоктуються. Їх список якраз і очолює свиняче сало.

Здоров'я і сили Вам!Смачного!

125

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 24 Августа 2014
# +1

Щиро дякуємо, Інно! Справжній український салат! З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ! СЛАВА УКРАЇНІ!

richinna 24 Августа 2014
# +1

ГЕРОЯМ  СЛАВА!

konfairy 24 Августа 2014
# +2

richinna 24 Августа 2014
# 0


Умнічка! Цибульки не маловато?

konfairy 24 Августа 2014
# 0

Да, тут я тормознула! Зато перца А аромат какой Иннуш, я и твой рецепт и свою фортку всем родичам в Москву и на Дальний Восток отправила! Господи, где же  Маша?

richinna 24 Августа 2014
# +2

 Лука должно быть столько же сколько сала! или по-объему или по-весу,это уже кому как получается!...а  с родичами из России временно не общаюсь!  Україна понад усе!

ПрИнЦеСсаЯдОвИтАя 24 Августа 2014
# 0

этот салат напоминает вот такую нашу нэзалэжну кабалу....сидишь такой весь какбэ в фаворе..тут бац умнул салат и все...нэзалэжности капец...куда ща дернешься когда от тя несет?))..вот точно салат нэзалэжнеость в залэжности))

richinna 24 Августа 2014
# +1

да,Виталька, с тобой,с твоими мыслями и высказываниями без СТОграмм не разберешься!

ПрИнЦеСсаЯдОвИтАя 24 Августа 2014
# 0

))наливайте...тем паче праздник )

richinna 24 Августа 2014
# 0

и к Юрцу на "Святковий бограч"!

forum 25 Августа 2014
# 0

Инночка! когда решишься разбираться, сообщи... я назову количества и ассортимент хмельного пенного напитка, которые не помогли мне... перешел на тяжелые... боюсь, к зиме, разбирать уже начнут меня..

snv71 25 Августа 2014
# 0

супер салат!

Меланка 26 Августа 2014
# +1

Так неожиданно! Вроде бы  стандартный набор продуктов для традиционной украинской закуски, но подача — очень здорово! Муж мой оценит точно! Инночка  за идею!

richinna 1 Сентября 2014
# 0

и тебе все ради них!

konfairy 9 Сентября 2015
# 0

Вспомнила сегодня твой салатик, Иннушик! Друзья в восторге От всех тебе огромное спасибо!

richinna 9 Сентября 2015
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014