Свинина запечена в банановій кожурі

Автор: richinna 20 Декабря 2015
Свинина запечена в банановій кожурі
М'ясо запечене в банановій шкірці соковите і запашне. Воно не пригорає,не пересушується...а залишається соковитим і м'яким. 
Також можна приготувати "каноє"- рис з м'ясом і грибами в банановій кожурі.

Потрібно:

  • Ошийок свиний 1 кг
  • Бальзамічний оцет 50 мл
  • Вино червоне 75 мл
  • Майоран,розмарин,тім'ян по 1 ч.л.
  • Пластівці запеченої паприки, імбир мелений,кардамон,,коріандр по 1 ч.л.
  • Мускатний горіх,духм'яний перець по 1/4 ч.л.
  • Сіль для натирання м'яса перед запіканням
  • Шкірка бананів 3-5 шт.
Всі сухі спеції для маринування м'яса змішати в глибокій мисці.
Сіль не додавати!!!!!

Набір спецій і трав  для маринування свинини може залежати від ваших вподобань.
Додати до сухих спецій і трав бальзамічний оцет.
Червоне вино довести до кипіння та вилити гарячим до приправи з бальзамічним оцетом. 
Остудити!
Замаринувати ошийок в холодному маринаді,накрити та поставити в холодильник на 12 годин. Бажано хоч один раз перевернути свинину.
Дістати замаринований ошийок заздалегідь до запікання,щоб м'ясо стало кімнатної температури!!!!!
Ошийок викласти на дощечку та просушити від маринаду.
Натерти свинину сіллю.
Обкласти м'ясо з усіх боків банановою шкіркою.
Перев'язати ниткою.
Можна запікати в такому вигляді,виклавши на деко в розігріту духовку до 200 град. 
Випікати 70 хвилин (залежить від ваги свинини)  при нижньому та верхньому нагріві.
Я загорнула м'ясо в банановій кожурі в фольгу,щоб сік зі свинини  не пригорів до дека. 
Можна подавати запечений ошийок гарячим,давши йому відпочити 30 хвилин і знявши бананову шкірку.

Я остудила ошийок в банановій кожурі, зняла її, загорнула в фольгу і витримала ще добу в холодильнику.
Я остудила ошийок в банановій кожурі, зняла її, загорнула в фольгу і витримала ще добу в холодильнику. 






Смачного і Веселих Свят!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 20 Декабря 2015
# 0

Отличное мяско для Обезьянки! Иннуш, я уже включила твой "Банановый ленивец" в меню. И теперь банановые шкурки  пойдут в дело!!!

P.S. Я учусь немного + интернет вечерами глючит — забегаю на Шеф на минутку

richinna 21 Декабря 2015
# 0

понятно! Жду фотоотчетов от тебя

lakshmi 21 Декабря 2015
# 0

Очень вкусное мясо! Я на днях готовила буженину в фольге с бананом и ананасом, тоже вкусненько получилось!

richinna 21 Декабря 2015
# 0

Где рецепт?

snv71 5 Января 2016
# 0

идеально

richinna 7 Января 2016
# 0

таки да! Спасибо,Натали!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014