Свинина в кокосі

Автор: richinna 15 Апреля 2016
Свинина в кокосі
Хрустка свинина в кокосовій стружці з цікавим і незвичним смаком, замаринована в білковому маринаді, який надає м'ясу ніжності і соковитості. 
Також можете приготувати: 
Рибу в кокосовому клярі та
 Курячі нагетси з кокосом.

Потрібно:

  • Свинина (філейка) 500-600 г
  • Вино червоне 100 г
  • Білок яєчний 2 шт.
  • Соєвий соус 1 ст. л.
  • Тім'ян 1 ч.л.
  • Крохмаль картопляний 2-3 ст. л.
  • Стружка кокосова 1 склян.
  • Сухарі панірувальні 2 ст. л.
  • Сіль в паніровку за смаком
  • Олія для смаження
Свинину порізати на порційні куски товщиною 1 см. 
Перемішати філейку з вином та залишити на 20 хвилин. 
Просушити порційне м'ясо.
В курячий яєчний білок додати соєвий соус. 
Збити міксером.
Додати тім'ян.
Картопляний крохмаль та все добре збити.
Маринад-кляр має бути як "рідка сметана".
Занурити свинину в білковий маринад.
Перемішати та залишити свинину маринуватися в клярі 30 хвилин при кімнатній температурі або 1-2 години в холодильнику.
До кокосової стружки додати панірувальні сухарі та сіль.
Все добре вимішати.
Мариновану свинину діставши з білкового кляру панірувати в кокосі
з обох боків м'яса та смажити на сковороді з розігрітою олією на середньому вогні до гарної скоринки. 
Олії не лийте дуже багато.
Подавати свинину в кокосі гарячою. 


49

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 16 Апреля 2016
# 0

О, кокос! Я точно в прошлой жизни была обезьянкой! И свинину с ним заранее люблю тоже! Господи, когда ж ты успеваешь всё это готовить (я уж не говорю — фоткать и выкладывать). Без магии точно не обходится Я вот с утра только на  уху, скумбрию (твою) и ленивые голубцы настроилась. И всё. А ты,... просто слов нет!

richinna 16 Апреля 2016
# 0

ая,что там настраиваться,каждый день как дети в школу))))))) Я только на торты долго настраиваюсь,которые раскатывать надо,вот сижу с утра нифига не делаю,настраиваюсь))))))) жду пока посудомойку подключат)))))

konfairy 16 Апреля 2016
# 0

У тебя есть посудомойка! Я же говорирю — без магии не обходится

richinna 16 Апреля 2016
# 0

только подключили,недавно через нее всю проводку в квартире пришлось поменять на новую))))))) 

richinna 16 Апреля 2016
# 0

а чего  ?

konfairy 16 Апреля 2016
# 0

В смысле, позеленела от зависти

richinna 16 Апреля 2016
# 0

Zmeychka 18 Апреля 2016
# 0

Маринад очень нравится! И кокосик мой любимый... 

Короче, утащила!

richinna 18 Апреля 2016
# 0

На здоровье!

Emerald 25 Апреля 2016
# 0

А можно обойтись без соев. сосуса?

нет возможности приобрести. а рецепт понравился. подскажите чем заменить?

richinna 25 Апреля 2016
# 0

можно ничем не заменять, а просто посолить.

Emerald 26 Апреля 2016
# 0

спасибо

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014