Солодке м'ясо на грилі

Автор: richinna 4 Марта 2016
Солодке м'ясо на грилі
Свиняча вирізка( в народі солодке м'ясо) - це найбільш цінна частина туші тварини. Вирізка знаходиться в заднепояснічній частині туші, є поперековою м'язовою тканиною, розташована над нирками уздовж поперекових хребців. Як стверджують дієтологи, свиняча вирізка - це практично таке ж пісне м'ясо, як куряча грудка, тому вирізку можна вважати незамінним дієтичним продуктом. Вона містить мінімальну кількість жирів.

Потрібно:

  • Солодке м'ясо(вирізка) 2 шт.- 600 г
  • Олія 2 ст. л.
  • Перець чорний(мелений) за смаком
  • Бальзамічний оцет 1 ст. л.
  • Тім'ян 2 ч.л.
  • Сіль перед смаженням за смаком
Вирізку порізати на 3 частини(10-12 см),поставити "стоячи" і легенько зверху розбити молотком до 2-3 см товщини. 

Поперчити, додати олію,бальзамічний оцет,тім'ян та все перемішати. 
Залишити на 20 хвилин.
Розігріти гриль,перед смаженням посипати солодке м'ясо сіллю. Смажити вирізку 5-7 хвилин. 
Простий маринад,а вирізка виходить соковитою та запашною.
Гриль можна додатково змастити олією, тоді швидше запечуться смужки на м'ясі. 
А пересмажувати солодке м'ясо не варто,щоб не було сухим.
Я подавала з соусом з смородини, соленим пляцком і салатом. 








Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 4 Марта 2016
# 0

Как раз купила две вырезки для мяса по-французски http://www.chef.com.ua/recepty/meat/myaso-po-francuzski-ot-ask-a-303.html. Теперь точно одну оставлю для гриля, очень уж аппетитно выглядит!

richinna 4 Марта 2016
# 0

тогда придется еще спагети варить у меня был расчет одна вырезка на одного человека, по 3 кусочка мяса на душу населения 

richinna 4 Марта 2016
# 0

Кстати,Женечка, где твоё магарычевое блюдо за права?

konfairy 4 Марта 2016
# 0

Да, дождь всё выбраться не даёт — на природе хотели отмечать. Но, блюдо — за мной.

richinna 4 Марта 2016
# 0

Красотка!!! Поздравляю! но блюдо с тебя

konfairy 5 Марта 2016
# 0

:Спасибо!  Теперь главное, чтобы так же подумал инспектор ГАИ при встрече (не дай Бог!).

richinna 7 Марта 2016
# 0

richinna 4 Марта 2016
# 0

Красотка!!! Поздравляю! но блюдо с тебя

KLAVA4 5 Марта 2016
# 0

Теперь крутить баранку можешь
Не только в кухне за столом.
Права водителя положишь
В кармашек тачки за стеклом!
Но чтобы ездилось удачно
Нам нужно карточку обмыть!
Запомни, что в правах двузначным
Должно число напитков быть! 
http://www.supertosty.ru/pozdravleniya/povod/s_polucheniem_voditelskih_prav/

konfairy 5 Марта 2016
# 0

О, спасибо! Тогда с меня ведро причитается!

KLAVA4 5 Марта 2016
# 0

При хорошей закуске и в хорошей кампании-и ведра будет мало

KLAVA4 5 Марта 2016
# 0

супер!!!!

Zmeychka 10 Марта 2016
# 0

Обожаю свиную вырезку!  Обычно я использую только сухие специи и соль для её приготовления.  Твой вариант маринада мне однозначно понравится! При случае буду пробовать. Спасибо!

richinna 12 Марта 2016
# 0

Спасибо,Яночка! Думаю,тебе понравится

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014