Ребра тушковані з вишнями і чорносливом

Автор: richinna 18 Июня 2016
Ребра тушковані з вишнями і чорносливом
Соковиті свинні ребра тушковані в мультиварці. 
Також можете приготувати вишнево-лавандове м'ясо з вишневим соусом.

Потрібно:

  • Ребра 1 кг
  • Коріандр мелений 1 ч.л.
  • Тім'ян 1 ч.л.
  • Гвоздика(мелена) 1/4 ч.л.
  • Перець чорний за смаком
  • Перець духм'яний 5 шт.
  • Чорнослив (без кісточки) 10-12 шт.
  • Вишня (без кісточки,морожена) 250 г
  • Сироватка+вода 50/50 1,5 скл.
  • Сіль за смаком
Свинячі ребра порізати та обсмажити в каструлі мультиварки на програмі "жарка мясо", якщо ребра не дуже жирні змастити дно каструлі олією. 
Додати спеції крім солі.
До ребер кинути помитий чорнослив без кісточки.
Додати до свинних ребер з чорносливом вишні без кісточки свіжі чи морожені.
Влити воду із сироваткоюдо ребер з вишнями та чорносливом,посолити та включити програму "тушкування"
Тушкувати свинні ребра з вишнями та чорносливом 1 годину. 








Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 18 Июня 2016
# 0

Кто-то вслед за мной тоже молча, наверно, глотая слюну, утащил в КК! Ребра с черносливом уже давно "живут" у меня, а вот вишню буду ждать (вопреки обычному моему своевольству). 

richinna 18 Июня 2016
# 0

gutka 19 Июня 2016
# 0

richinna 19 Июня 2016
# 0

Zmeychka 21 Июня 2016
# 0

Отдельно с черносливом и отдельно с вишнями готовила, а вот вместе надо попробовать! Спасибо за идею, Инночка!

richinna 21 Июня 2016
# 0

На здоровье,Яночка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014