Рагу з гарбуза та ковбасок

Автор: Oksana_sadova 9 Октября 09:22
Рагу з гарбуза та ковбасок
От тут http://www.chef.com.ua/recepty/polezno/food-blog-day-video-9442.html я згадувала про Зоряну Івченко, сьогодні пропоную блюдо , яке знайшла в її ЖЖ  і приготувала з незначними своїми змінами. Це рагу  дуже смачне,яскраве та ситне.

Ингредиенты

  • гарбуз 800 г.
  • ковбаски мисливські 200 г.
  • кукурудза консервована 1 банка
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • часник 1-2 зубчики
  • кетчуп 3-4 ст. л.
  • олія
  • мелений чорний перець та сіль
  • зелень петрушки
Гарбуз почистити від шкірки та нарізати великими кубиками.
Нарізати цибулю : я половину нарізала кубиками , а другу половину - півкільцями.
Нагріти в каструлі 2 ст.л. олії, додати туди цибулю та гарбуз, злегка обсмажити до золотистого кольору.
Нарізати ковбаски та 
додати їх разом з кукурудзою та кетчупом до гарбуза з цибулею. Ще додати 250-300 мл. кипятку. Посолити та поперчити. Перемішати.Довести до кипіння.Тушити на маленькому вогні біля 20 хвилин. В кінці додати подрібнений часник.
Подавати рагу гарячим, посипавши зверху нарізаною зеленню петрушки. Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 9 Октября 10:23
# +1

Яке яскраве та веселе рагу! Мабуть, дуже ароматне! Те, що треба у такі сірі дощові вихідні, як зараз у нас

Oksana_sadova 9 Октября 15:28
# 0

ДякуюВ такі дощові та сірі дні хочеться якравих та ароматних блюд

richinna 9 Октября 19:32
# +1

А в нас гарна погода!

Ксюша 9 Октября 22:28
# +1

А у нас сегодня доооооождь целый день

Oksana_sadova 10 Октября 10:53
# 0

В нас досить холодно

Oksana_sadova 10 Октября 10:50
# 0

konfairy 10 Октября 17:03
# +1

Іннуш, так, мабуть ми усі разом їдемо до тебе!

Ксюша 9 Октября 22:27
# +1

Zmeychka 11 Октября 13:01
# +1

Для меня все, что с охотничьими колбасками, уже вкусно! А тут ещё и сопутствующие ингредиенты не менее аппетитные!

Oksana_sadova 11 Октября 13:03
# 0

Я також дуже люблю мисливські ковбаски

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014