Піца "Санта Марія"

Автор: Вкусняшка 10 Октября 2009
Піца \

Ви будете так само задоволені, коли покуштуєте цю піцу!!! )))) мяу...

Тісто:
30 г дріжджів,
1 ч. л. солі,
2 ч. л. цукру,
350 мл води.


Начинка: ... те, що вам найбільше смакує. Можете вибрати м'ясну — це ковбаса всіх видів, м'ясо, бочок. Або ж вегетаріанська — помідори, авокадо, оливки, гриби. Морська — м'ясо кальмара, криветки, краби і т. д.
Я обираю м'ясну із додаванням грибів та цибулі (як піджарка на олії) та помідори.
Замісити тісто, розкачати його на дечці, перед цим змазану олією і залишити на 20 хвилин, щоб "зійшло". Потім змазати тісто соусом (майонез+томатний соус або кетчуп, 1:1). Виложити начинку. Весь підготовлений шедевр полити ще одним соусом (4 ст. л. майонезу + 2 яйця) і посипати тертим сиром.


Аххх, в мене вже тече слюнька)))


Коли духовка вже нагрілась до 230-250 С, ставимо наш витвір кулінарного мистецтва і через 20-30 хвилин куштуємо і задовільняємо свої вкусові, нюхові та зорові рецептори.

Смачного!!!

26

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Саша 11 Октября 2009
# 0
А что, какую начинку не выбрать — все равно "Санта Марія" получится?
Вкусняшка 11 Октября 2009
# 0
ну да, только с приставкой-мясная, вегетарианская и морская. Но как показывает практика, каждый повар блюдо называет по-своему ))))))))))
Smille 11 Сентября 2010
# -1
вибачте, а борошно в склад тіста входить??
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014