Пельмені в горшочках

Автор: Tanyouha 7 Ноября 2009
Пельмені в горшочках

Смачненькі пельменчики, хто може від них відмовитись))))))))) 

На 4 маленькі горшочки потрібно:
400 гр — пельменів (в мене були з магазину, можете самі наліпити)))))буде смачніше)
4 ст.л. сметани
2 яйця
50гр. масла
50гр. муки
50гр. тв. сиру
сіль до смаку
Пельмені відварюємо до пів готовності в підсоленій воді
потім перекладаємо їх в горшочки.

Додаємо масло і по ложці сметани.

Збиваємо яйце з мукою, посолити тільки не багато і заливаємо потрошки в горшочки, і зверху посипаємо натертим сиром.

Накриваємо кришичками і в духовку на 20-30хв.
На стіл подавати в горшочку.

СМАЧНОГО!!!
79

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 8 Ноября 2009
# 0
пельменчики
Ольга FSN 8 Ноября 2009
# 0
Смакота!!! Дуже поважаю це блюдо Колись куштувала з грибами... і мало назву воно "По-королівськи"
Tanyouha 10 Ноября 2009
# +1
Але по королiвськи трошки iнакше готовиться, там треба пельменi вiдварити до готовностi, а потiм трошки пiджарити на олii.
cosmicgirl 8 Ноября 2009
# 0
Я тоже хотела сделать с грибами, но забыла их купить. Вот они сейчас у меня стоят в духовочке, в горшочках (кстати, горшочки такие же как у Вас) и пахнут на всю квартиру......я еще туда укропчику...майонезика....лучка....мммм спасибо, за вдохновление!
Tanyouha 9 Ноября 2009
# 0
Наздоров"ячко
iron_berry 9 Ноября 2009
# 0
Без ножа режете!!! Я просто абажаю пельмени, но уже третью неделю на диете А тут такой рецепт Спасибо, я обязательно приготовлю как-нибудь позже
Ксюша 9 Ноября 2009
# +1
вот это сила воли я тут иногда после обеда сижу, на картинки смотрю и бегом на перекус , а вы на диете
iron_berry 9 Ноября 2009
# 0
На Новый год уже куплено новое платье на размер меньше... Вот теперь вхожу в размер платья
Tanyouha 10 Ноября 2009
# 0
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014