Печінка зі смородиною

Автор: richinna 14 Июля 2016
Печінка зі смородиною
Смачна куряча печінка тушкована з чорною та червоною смородиною. Ніжна та соковита печінка з легкою ягідною кислинкою, яку надає смородина,та замінює додаткове приготування соусу до печінки. Готується така страва з курячої печінки швидко та просто.

Потрібно

  • Печінка куряча 300 г
  • Цубуля ріпчаста 2 шт.
  • Смородина (чорна+червона) 1 скл.
  • Олія 1 ст. л.
  • Сіль,спеції за смаком
  • Тім'ян 1/2 ч.л.
  • Цукор для регулювання кислоти
Печінку помити та просушити,порізати за бажанням. Цибулю порізати грубими напівкільцями та додати до печінки. 
Приправити курячу печінку з цибулею спеціями.
Додати до курячої печінки промиту чорну та червону смородину.
Тім'ян, та все перемішати. 
Залишити на 10-15 хвилин.
Коли куряча печінка промаринується,влити на сковороду олію.
Викласти спочатку на розпечену пательню печінку та обсмажити з обох боків на великому вогні по 1-2 хвилини.
Вилити до печінки маринад із цибулею та смородиною.
Тушкувати курячу печінку з цибулею та смородиною на великому вогні ще 10 хвилин помішуючи. 
Якщо смородина занадто кисла,регулюйте смак цукром за Вашим смаком.
Подавати курячу печінку тушковану з чорною та червоною смородиною гарячою. 








Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 14 Июля 2016
# 0

Мабуть це смачно

richinna 14 Июля 2016
# 0

таки да ))) 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014