Печеня зі свининою,гарбузом та чорносливом.

Автор: richinna 25 Января 2015
Печеня зі свининою,гарбузом та чорносливом.
Соковита, запашна,смачна та корисна печеня в мультиварці. 

Потрібно:

  • Свинина(лопатка) 700 г
  • Гарбуз 1 кг
  • Чорнослив 20-25 шт.
  • Яблука 2 шт.
  • Цибуля 1-2 шт.
  • Часник 1 головка
  • Суміш перців,сіль
Свинину порізати на куски,як на гуляш.
Цибулю почистити та порізати на скибочки.
В кастрюлю мультиварки влити 2 ст.л. олії,викласти цибулю та включити програму "жарка мясо" Смажити 2-3 хвилини з відкритою кришкою.
Зверху на цибулю викласти свинину та приправити сумішшю перців.
Смажити свинину з цибулею декілька хвилин,перемішати,кришку не закривати,м'ясо має змінити колір.
Зверху на свинину виклати проварений чорнослив.
На чорнослив викласти почищений та порізаний гарбуз. Посолити.
На гарбуз викласти яблука.
Закрити кришку та включити програму "тушкування"
В кінці тушкування додати подрібнений часник,перемішати та виключити мультиварку.
Печеня з свининою,гарбузом та чорносливом-готова!
Якщо гарбуз і яблука не дуже соковиті можна перед "тушкуванням" долити 1 склянку води чи бульйону.
Смачного!
74

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 25 Января 2015
# 0

Дуже смачна печеня! На жаль, яблука в мене солодкі — доведеться пошукати кисленьких! Гарна ідея, Іннуш!

richinna 25 Января 2015
# 0

На здоров'я! яблука не обов'язково)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014