Печеня з гарбузом,айвою,яблуками та м'ясом

Автор: richinna 23 Ноября 2014
Печеня з гарбузом,айвою,яблуками та м'ясом
Смачна та корисна печеня з мультиварки.

Потрібно:

  • М'ясо свинини 600-700 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Яблука 3-4 шт.
  • Айва 2 шт.
  • Гарбуз 1 кг
  • часник 1 головка
  • сіль,спеції
Свинину порізати на куски,
приправити спеціями(без солі)
та тертим часником(1/2 головки).
Додати до свинини порошок імбиру та добре вимішати.
Додати до м'яса цибулю порізану
напівкільцями та руками масажувати свинину з цибулею,щоб цибуля пустила сок.
Залишити маринуватися свинину.
Підготувати яблука,гарбуз та айву.
Гарбуз почистити та порізати на куски
Айву можна не чистити від шкірки,а тільки від серцевини та порізати на дольки.
Яблука почистити та порізати.

Свинину (без цибулі) викласти на дно кастрюлі мультиварки та смажити 2-3 хвилини на 1 ст.л. олії.
Цибулю,яка залишилась від свинини
потрібно посолити сіллю, додати щіпку цукру та перемішати.
Викласти цибулю зверху на м'ясо.
Включити програму "тушкування"
Перемішати цибулю з свининою.
Зверху викласти яблука.
В мене в цій страві яблука будуть служити соусом для печені.
Якщо Ви хочете щоб яблука були цілими,їх потрібно загружати в самому кінці приготування печені та можна залишити шкірку.
Зверху на яблука викласти гарбуз,посолити морською сіллю з італійськими травами,закрити кришку та тушкувати 30-40 хвилин.
Викласти на гарбуз айву та тушкувати ще 10 хвилин.
Готову печеню з гарбуза,айви та свинини посипати тертим часником.
Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 23 Ноября 2014
# 0

Иннуш, после ребрышек с черносливом, беру в КК без вопросов! . Вот, только загадала ты задачку с айвой. Будем искать!

richinna 23 Ноября 2014
# 0

саме сезон на айву!

konfairy 29 Ноября 2014
# 0

Да, ты права, купила сегодня большую желтую ароматную айву за 20 грн. А как "ведёт" себя имбирь в этой компании? Я его в рыбу добавляю, может, это не правильно, но мне нравится. А со свининой ещё не пробовала. Как-то, давно в мамин "захолод"  (холодец, студень) подсыпала по-тихому.... Вообщем, не призналась я в этом до сих пор

richinna 16 Декабря 2014
# 0

Я мясо без имбиря последнее время не представляю, он делает мясо сочным,вкусным и мягким.

Marsella 14 Декабря 2014
# 0

С айвой все вскусно! Это обалденный, обладающий невероятным ароматом, фрукт. Чуть вяжущий, даже спелый. На счет яблука и гарбуза, я не знаю.. А почему бы и нет?  

richinna 16 Декабря 2014
# 0

Че тут знать,пробовать нужно!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014