Ковбаса в тісті

Автор: RAMPA 18 Сентября 2015
Ковбаса в тісті
Цією чудовою стравою можна нагодувати всю сім’ю. Приготуйте і насолоджуйтесь!

Інгредієнти:

  • Свинина або курятина 500-600 г
  • Сало 200 г
  • Часник 6-8 зубочків
  • Білки 2 шт.
  • Сіль та перець за смаком

Для тіста:

  • Борошно 3 скл.
  • Кефір 1 скл.
  • Олія 1/2 скл.
  • Сухі дріжджі 1 ч. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Цукор 1 ч. л.

Для прикраси:

  • Редис
  • Зелень петрушки
  • Кунжут
1. Борошно просіяти, додати дріжджі, сіль, цукор, перемішати. Влити в борошняну суміш кефір та олію, розмішати дерев’яною лопаткою. Вимісити тісто протягом 5–10 хв, накрити рушником та залишити у теплому місці на 1,5–2 год.
2. Від м’яса відрізати шматок вагою 150–200 г, розрізати його на дрібні кубики. М’ясо, що залишилось, сало та часник пропустити через м’ясорубку. Білки збити в піну з 1 ч. л. холодної води. Додати збиті білки, сіль та перець у м’ясний фарш, вимішати до однорідної маси.
3. Готове тісто розрізати на 5–6 шматочків. Кожен скатати ковбаскою, а потім розкатати у вигляді смужок шириною 4–5 см. На смужки тіста викласти фарш, по ньому розкласти кубики м’яса. Краї тіста підняти над начинкою, защипнути та сформувати ковбасу.
4. Викласти ковбасу по спіралі (не дуже щільно) на деко, до неї "приліпити" наступну ковбасу і т. д. Залишити на 15–20 хв. Потім змастити яйцем, посипати кунжутом. Випікати 40–50 хв у духовці при 200 °С.
5. Готову страву прикрасити редисом та петрушкою.
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014