Картопля запечена з печінкою в сирному соусі

Автор: richinna 18 Марта 2016
Картопля запечена з печінкою в сирному соусі
Смачна,ситна та апетитна картопля,запечена в фользі з печінкою в сирно-вершовому соусі.

Потрібно:

  • Картопля велика вагою 300-350 г кожна
  • масло вершкове по 25 г на 1 картоплю
  • сир твердий тертий по 1 ст.л. на картоплю
Картоплю помити щіткою,загорнути в подвійну фольгу та випікати при 200 град. не меньше години. Готовність перевірити паличкою.

Для наповнювача картоплі:

  • Печінка(яловича) 500 г
  • Сир плавлений 150 г
  • Вершки 200 мл
  • Цибуля 1-2 шт.
  • Борошно для паніровки
  • Сіль,перець за смаком
  • Олія 3-4 ст. л.
Плавлений сирок порізати на кубики,викласти у глибоку миску і додати вершки.
Збити блендером до однорідної рідини.
Печінку почистити від плівки,трохи заморозити.
Нарізати печінку брусочками.
В торбинку всипати просіяне борошно,посолити та поперчити. 
Панірувати печінку в борошні.
Смажити печінку на великому вогні в розігріті олії зі всіх сторін по 2-3 хвилини.
Зменшити вогонь та додати до підсмаженої печінки порізану цибулю.
Все перемішати та смажити печінку з цибулею ще 3-5 хвилин.
Влити в сковороду з печінкою вершково-сирний соус.
Готувати помішуючи до згущення декілька хвилин.
Спечену картоплю розгорнути і розрізати  уздовж навпіл. 
Перемішати всередині виделкою в пюре з вершковим маслом.
Викласти зверху печінку у вершково-сирному соусі.
Посипати тертим твердим сиром.
Запікати картоплю з печінкою і сиром в духовці при 180 град 15 хвилин до скоринки.
Дуже ситна і смачна запечена картопля з печінкою у вершково-сирному соусі. 
Подавати печену картоплю гарячою. 





Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 19 Марта 2016
# 0

Ух, какая картошечка вкусная!

richinna 19 Марта 2016
# 0

Спасибо,Лика!

KLAVA4 19 Марта 2016
# 0

richinna 19 Марта 2016
# 0

Спасибо,Татьяна!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014