Хрустке м'ясо в сирній паніровці

Автор: richinna 30 Мая 2015
Хрустке м'ясо в сирній паніровці
Як зробити смачне відбивне м'ясо соковитим всередині та хрусткою скоринкою зовні?
Спробуйти м'ясні відбивні в сирній паніровці.

Потрібно на 6 відбивних

  • Свинина(філейка) 500 г
  • Суміш перців
  • Яйце куряче 2 шт.
  • борошно 0,5 скл.
  • Сухарі мелені 0,5 скл.
  • Сир твердий 250 г
  • сіль
  • олія для жарки
Свинину порізати на порційні куски товщиною 0,7 мл та відбити молотком. Поперчити сумішшю перців.
Сир натерти на тертушці з великими вічками та змішати з сухарями.
Борошно змішати з сіллю.
Яйці збити.
Всі інгредієнти мають бути в окремих плоских тарілках.

Спочатку відбите м'ясо запанірувати в борошні з сіллю з обох сторін.
Далі відбивну занурити в  збите яйце
В сир з сухарями.,добре притиснути з обох сторін,щоб сир з сухарями схопився з яйцем.
Та викласти відбивну в сирній паніровці  на розігріту сковороду з олією.
Смажити свинину з обох стрін до золотистої хрусткої скоринки.
Викласти на паперові рушники,щоб вбрався зайвий жир.
Подавати соковиті та хрусткі відбивні в сирній паніровці з овочевим салатом або гарніром.




Смачного!
85

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 30 Мая 2015
# 0

Вкусняшка 

konfairy 7 Июня 2015
# 0

Классные отбивнушки! Похожи на деруны! Умничка, Иннуш!

Marsella 15 Июня 2015
# 0

все жарит и жарит, ты посмотри!! Я — на очередной диете! 

Я не хочу жаренки Иннули, я не хочу, не хочу. Жирное — это вред. От жирного жиреют. Жир — ест жир. Я — не жир. Я не ем жир. Но оно такое сочное.. вкусненькое.. Взяла в КК! К картошечке печеной с яичком, как раз на ужин.

gutka 16 Июня 2015
# +1

Смачно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014