Чебуреки "Весняні"

Автор: richinna 15 Марта 2016
Чебуреки \
Весна!!! Черемша,зелена цибуля,петрушка та небагато м'ясного фаршу і спецій... тісто на Янтик та сковорода без олії...вершкове масло на гарячий чебурек... ммммммм... Смачно,соковито,ароматно і зелено!

Потрібно:

  • Черемша 2-3 пучка
  • Цибуля зелена 1 пучок
  • Петрушка 1 пучок
  • Фарш м'ясний(яловичина+свинина) 350 г
  • Сіль,перець за смаком
М'ясний фарш посолити і поперчити.
Зелені на вагу має бути 250 г  
Всю зелень помити та порізати,додати до фаршу.
Вимішати зелень з м'ясним фаршем. 
Можна додати трішки води, а краще кефіру.
Замісити тісто,як на Янтик.
Для такого тіста не потрібна олія при смаженні.
Щоб тісто,вірніше борошно, на сухій сковороді при випічці чебурека не пригорало... я змащую стіл або тісто олією і розкачую.
Тонко розкачати тісто та викласти на половину зелено-м'ясну начинку.
Заліпити добре чебурек та обрізати край тарілкою. 

Смажити янтик із зеленою начинкою на сухій сковороді з обох боків.
Змащувати гарячі чебуреки вершковим маслом та накривати мискою чи фольгою.
Смачні, хрусткі і запашні чебуреки з соковитою і  зеленою начинкою, випечені на сковороді без олії. 






Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 17 Марта 2016
# 0

Только сегодня утром подумала, что давно своим чебуреки не готовила — и тут такая аппетитная красота!

gutka 18 Марта 2016
# +1

Апетитна начинка)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014