Броколі з курячим філе у вершковому соусі.

Автор: Oksana_sadova 12 Октября 10:59
Броколі з курячим філе у вершковому соусі.
Зараз  появилася за доступною ціною броколі, тому я вже трохи заморозила і стараюся знайти цікаві та смачні страви з нею. От сьогодні пропоную дуже смачне поєднання броколі і курячого філе, ще й у смачному соусі.

Ингредиенты

  • капуста броколі 300 г.
  • куряче філе 350 г.
  • цибуля ріпчаста 70 г.
  • олія 4 ст. л.
  • перець чорний мелений та сіль
  • вершки 10% або 15% 250 мл
  • сир твердий 35-50 г.
Спочатку філе нарізаємо невелики шматочками, додаємо сіль (1ч.л.) та мелений чорний перець( 0.2 ч.л.). Перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин.
В сковорідці розігріваємо олію і додаємо туди філе.
Обсмажуємо його до  білого кольору (приблизно 5 хвилин). 
Потім викладаємо його на тарілку.
Цибулю нарізаємо півкільцями та 
обсмажуємо на  олії, яка залишилися після філе. 
За цей час миємо та ділимо на невеликі качанчики капусту.
До цибулі повертаємо куряче філе разом із капустою. Додаємо вершки. Перемішуємо.Мені було замало вершків, тому я в процесі додала ще трошки молока. Зменшуємо вогонь і готуємо до готовності капусти. На наступний раз я все таки капусту спочатку відварю.
Перед подачею присипаємо натертим сиром.Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 12 Октября 12:14
# +1

Дуже корисна і смачна страва! І, до речі, дієтична! Я це точно знаю, бо вже другий місяць сиджу на курячому філе. Щось я про броколі зовсім забула.

Oksana_sadova 13 Октября 10:52
# 0

Дякую

richinna 12 Октября 20:57
# +1

Ніжна страва, я би цибулю-порей додала,ще для більшої ніжності замість ріпчастої

Oksana_sadova 13 Октября 10:55
# 0

Дуже ніжна виходить, в мене щось не дуже цибулю-порей признають)

Ксюша 13 Октября 18:30
# +1

Я тоже вчера готовила броколи и сметанно-сырный соус! Все остались сыты и довольны  

Oksana_sadova 14 Октября 14:13
# 0

Zmeychka 15 Октября 10:12
# +2

У нас брокколи редко "доживает" до процесса термической обработки!  Если не успела припрятать хотя бы часть, то все  планы приготовить что-то с ней можно откладывать до очередного похода в магазин: мой малявка обожает брокколи в сыром виде - если уж он её узреет, то ничего не остановит в результате остаются только ножки от соцветий...

А блюдо очень вкусное! Довольно частенько подобное готовлю /когда успеваю, конечно/

Oksana_sadova 15 Октября 16:22
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014