Бігус в мультиварці / Бигос в мультиварке

Автор: richinna 30 Марта 2015
Бігус в мультиварці / Бигос в мультиварке
Рецептів бігоса,він же бігус є приблизно стільки, скільки рецептів українського борщу,т.т. в кожної газдині свій рецепт.
Досить складна страва,яка готується в великій кількості і не один день. Бігос тушкують,охолоджують,тушкують,їдять.... і так це може продовжуватися до тижня.
Я ж пропоную спрощений міський вариант бігуса в мультиварці. ))) 

На 4-х літрову каструлю:

  • Сало копчене 150 г
  • Ребра свинячі 600 г
  • Морква 150 г
  • Цибуля 150 г
  • Капуста свіжа 500 г
  • Капуста квашена 300 г
  • Ковбаски мисливські 4-5 шт.
  • Чорнослив без кісточки 6 шт.
  • Коріандр 1 ч.л.
  • Духм'яний перець 5 шт.
  • Томатна паста 2 ст. л.
Включити програму жарка.
Сало порізати та вижарити майже до шкварок при відкритій кришці мультиварки.
Додати ребра та смажити з шкарками з обох сторін до зміни кольору. Кришку не закривати.
Додати до ребер з салом порізану кубиком цибулю та натерту на тертушці з великими вічками моркву. Перемішати та смажити все разом під закритою кришкою 5 хвилин.
Коріандр та духм'яний перець розтерти в спупці.
Мисливські ковбаски порізати на куски,як Вам подобається.
Чорнослив порізати на смужки.
Свіжу капусту тонко нашинкувати.
Мльтиварку переключити на програму "тушкування" 
Зверху на ребра з морквою та цибулею викласти свіжу капусту.
На свіжу капусту розкласти квашену капусту.
Залити 700 мл води розведеною з томатною пастою,
На квашену капусту викласти ковбаски, чорнослив та приправити кориандром та духм'яним перцем.
Посолити та поперчити бігос. 
Добре вимішати та тушкувати 1-2 години.
Замість хліба можна приготувати до бігуса - мамалигу.


Смачного!
65

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 30 Марта 2015
# 0

Иннуш, до сих пор я только собирала рецепты бигоса, даже у поляков выпрашивала, но твой точно сделаю к выходным!

richinna 30 Марта 2015
# 0

Сделай, Женечка,сделай! Я уже третий раз делаю,пока капуста есть квашенная,нам и особенно  мужу очень нравится с мамалыгой!

Marsella 1 Апреля 2015
# 0

Ковбасу не ем уж с месяца полтора.. Мясо тоже, кроме рыбы, ну и курицы отварной.. Редкая .. вкуснятина. Бигус класс, беру в КК! 

richinna 5 Апреля 2015
# 0

Бери,бери! Замени колбасу на курицу)))) 

konfairy 2 Апреля 2015
# 0

Вспомнился мультик про волка, который воспитывал теленка и морду себе платком завязывал, когда еду теленку на тележку вёз! Вот так и я — бигос готовится, а ароматы, а вкус Как ты пишешь: "тушкують,охолоджують,тушкують,їдять.... і так..."  Это — про меня! Как же хочется ещё попробовать Господи, я же на посту, я же на диете! Ну, что ж, он так пахнет-то

Короче, твой бигос — самый бигуснейший бигос, и ты, Иннуш, на все 100 првзошла в этом поляков 

konfairy 2 Апреля 2015
# 0

richinna 2 Апреля 2015
# 0

Спасибо,тебе Женечка! Ты лучшая! 

konfairy 2 Апреля 2015
# 0

Да, ещё я добавила мускатный орех — ты как-то говорила, что капуста его любит. С тех пор у меня капуста без него ну никак!

richinna 2 Апреля 2015
# 0

Как приятно,когда мои рецепты, идеи и советы "живут"!

Marsella 4 Апреля 2015
# 0

А меня Иннка игнорит! 

richinna 5 Апреля 2015
# 0

Чего цепляешься? Билеты забронировала?))))))))))))

Zmeychka 6 Апреля 2015
# 0

А мы уже все запасы квашеной капусты уничтожили  Иннусик, как всегда умничка! Рецепт супер!

richinna 16 Апреля 2015
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014