Зелені млинці

Автор: LesKra 23 Февраля 2012
Зелені млинці

Ароматні млинці до розсолу, борща чи й самі по собі 

ПРОДУКИ:

ДЛЯ ТІСТА:
1 склянка молока, 2 яйця, 5 ст.л. борошна, 3 ст.л. олії, 2 ст.л порізаної зелені (кріп, петрушка), 5 ст.л. порізаної зеленої цибулі, щіпка меленого перцю, 1 ч.л. солі, дрібка цукру і соди.
ДЛЯ НАЧИНКИ:
5 ст.л. масла, 3 зубки часнику.


Усі продукти крім зеленої цибулі ретельно збити.

На низ пательні викладати рівномірно 1 ст.л. зеленої цибулі. Зверху- тоненько тісто. Випікати на незмащеній пательні

Масло просмажити 30-40 секунд з порізаним на пластинки часником. Часник вийняти



Утвореним маслом змазувати половинки млинців, складати рулетиком і скручувати спіралькою. Скріпити шпажкою.



Смачного!
130

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 23 Февраля 2012
# 0

дякую

Поджарюяишну 23 Февраля 2012
# 0

Симпатишно!

оксаNa 23 Февраля 2012
# 0

очень аппетитные блинчики!!!

LesKra 24 Февраля 2012
# 0

Спасибки

LesKra 24 Февраля 2012
# 0

Дякую!

Улечка-красотулечка 23 Февраля 2012
# 0

Я правильно понимаю, это блинчик с припеком? Я просто про такие читала, но еще нигде не видела.

LesKra 24 Февраля 2012
# 0

Оля, напевно це один з їхніх різновидів 

ilonka 25 Февраля 2012
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014