Шніцель по-аджарськи

Автор: Sellin 6 Декабря 2013
Шніцель по-аджарськи

Всім Вам добре відомі хачапурі по-аджарськи, а шніцель по-аджарськи своїм зовнішнім виглядом дуже схожий на хачапурі, також використовується сир і яйце в кінці приготування.

Продукти:

Фарш воловий - 0,5 кг

цибуля - 1 шт.

булка (замочена в молоці) - 2 скибка

яйця курячі (1 яйце до фаршу) решта на верх шніцеля

сіль  ТМ «Salute di Mare»

перець

хмелі-сунелі (за бажанням)

твердий сир - 150 г

зелень

Приготування:

Фарш можна приготувати самостійно, для цього змолоти волове м'ясо.

Разом з м'ясом мелемо цибулю

Мелемо замочену в молоці булку, додаємо 1 яйце, перчимо додаємо сіль  ТМ «Salute di Mare», за бажанням хмелі-сунелі. Добре все вимішуємо

Формуємо з фаршу шніцелі (в формі човників).

Запікаємо 20 хв. при 180 градусах

Дістаємо з духовки, посипаємо потертим сиром і збиваємо 1 сире яйце.

(я зробила не дуже великі шніцелі, тому ціле куряче яйце, це трохи за багато)

Тому робіть, або великі шніцелі, або зверху збивайте перепелині яйця.

Запекти ще 15хв.

Подавати шніцелі посипані зеленню.






60

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 6 Декабря 2013
# 0

Sellin 6 Декабря 2013
# 0

forum 6 Декабря 2013
# 0

Это скорее бифштекс, чем шницель... и конечно же это вкусно!

Sellin 7 Декабря 2013
# 0

Згідна, просто назви не змінювала, так як це не я придумала його

lakshmi 6 Декабря 2013
# 0

Очень аппетитно и вкусно!

Sellin 7 Декабря 2013
# 0

Дякую, Анжела

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014