Плов

Автор: uliyanish 29 Октября 2012
Плов

Плов тушкований в томатно-перцевому соусі.

Інгредієнти:

1 кг помідорів
1 кг болгарського перцю
1 кг цибулі
1 кг моркви 
2 великі головки часнику
1 кг свинини
1 кг  довгого рису "Жменька"
сіль, перець
лавровий лист
мелений коріандр
духм’яний перець
кріп
петрушка

Приготування:

 Почистити від зернят болгарський перець. Помідори почистити зі шкірки. Перець і помідори подрібнити блендером до однорідної маси.

Почистити моркву і цибулю, порізати і зтушкувати.

Викласти у чугунний казан тушковану моркву з цибулею. Додати почищений часник.

Зтушкувати м’ясо, коли зарум’яниться викласти у чугунний казан. На пательні  (на жирі після обсмажування м’яса) обсмажити (промитий) рис, приблизно 5 хвилин. Рис додоємо до казана  і поливаємо масою (перець і помідори) , ставимо на маленький газ.

Додаємо сіль, перець, лавровий лист, мелений коріандр, духмяний перець , кріп, петрушку . Все ретельно вимішуємо і тушкуємо до повної готовності.

30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
ilonka 30 Октября 2012
# 0

amaranth 4 Ноября 2012
# 0

интересно... вот перец не пробовала давать...в свой плов обязательно даю куркуму

спасибо за блюдо

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014