Плов

Автор: uliyanish 29 Октября 2012
Плов

Плов тушкований в томатно-перцевому соусі.

Інгредієнти:

1 кг помідорів
1 кг болгарського перцю
1 кг цибулі
1 кг моркви 
2 великі головки часнику
1 кг свинини
1 кг  довгого рису "Жменька"
сіль, перець
лавровий лист
мелений коріандр
духм’яний перець
кріп
петрушка

Приготування:

 Почистити від зернят болгарський перець. Помідори почистити зі шкірки. Перець і помідори подрібнити блендером до однорідної маси.

Почистити моркву і цибулю, порізати і зтушкувати.

Викласти у чугунний казан тушковану моркву з цибулею. Додати почищений часник.

Зтушкувати м’ясо, коли зарум’яниться викласти у чугунний казан. На пательні  (на жирі після обсмажування м’яса) обсмажити (промитий) рис, приблизно 5 хвилин. Рис додоємо до казана  і поливаємо масою (перець і помідори) , ставимо на маленький газ.

Додаємо сіль, перець, лавровий лист, мелений коріандр, духмяний перець , кріп, петрушку . Все ретельно вимішуємо і тушкуємо до повної готовності.

30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
ilonka 30 Октября 2012
# 0

amaranth 4 Ноября 2012
# 0

интересно... вот перец не пробовала давать...в свой плов обязательно даю куркуму

спасибо за блюдо

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014