Гарбузовий хліб

Автор: gutka 4 Октября 09:25
Гарбузовий хліб
Дріжджова випічка  з додаванням гарбузового пюре - неперевершена.

Ингредиенты

  • борошно пшеничне 435 г.
  • борошно кукурудзяне 15 г.
  • дріжджі сухі 1,5 ч.л.
  • сіль 1 ч.л.
  • цукор 1 ч.л.
  • пюре гарбуза 220 г.
  • вода тепла 190 мл.
  • олія оливкова 1 ст. л.
  • жовток 0,5 шт.
  • молоко 1-2 ст. л.
  • насіння гарбуза
  • насіння соняшника
  • олія для форми
Замісила тісто моя хлібопічка.
Інакше:  у глибокій мисці дріжджі поєднати з просіяним через сито борошном.
Зробити заглиблення в центрі, куди додати інші інгредієнти та замісити еластичне тісто.
Накрити миску чистим рушником та поставити в тепле, без протягів місце, для підйому (близько години).
Я додала ще жменю гарбузового насіння до тіста в кінці замісу.
Підготувати роз'ємну форму діаметром 21 см.: дно вистелити папером для випікання, а боки форми змастити олією.
Тісто добре обім'яти, вимісити ще раз й розділити на 4 рівні частини. Сформувати круглі булочки і викласти у форму. Накрити рушником і залишити у теплому місці без протягів на 30-40 хвилин.
Духовку розігріти до 200 градусів.
Хліб зверху змастити збитим жовком з молоком. Зверху присипати насінням соняшника та гарбуза.
Випікати перших 10 хвилин при температурі 200 градусів, далі температуру зменшити до 180 і випікати ще 20-25 хвилин.
Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 4 Октября 10:19
# +1

такий сонячний

gutka 4 Октября 12:27
# 0

дуже сонячний, а на вулиці затягнуло, від ранку ллє....

Oksana_sadova 4 Октября 12:34
# 0

в нас також

richinna 4 Октября 18:31
# 0

і  у нас дощ почався

Ole_sya 5 Октября 00:56
# 0

Ніби осінь золота  схована в хліб

gutka 5 Октября 18:33
# 0

дякую)

lakshmi 5 Октября 19:12
# 0

Чудесный хлеб! Мне из тыквы тоже очень нравится!

gutka 6 Октября 07:50
# 0

дякую)

Zmeychka 6 Октября 20:18
# 0

Глаз не оторвать от такой красоты!

gutka 6 Октября 22:14
# 0

Спасибо большое)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014