Пісні млинці "Я люблю Chef.com.ua"

Автор: HalynaK 7 Марта 2014
Пісні млинці \

Пісні млинці приготовлені з великою любов'ю для сайту Шеф Повар.

Інгредієнти для пісних млинців:

  • 1 склянка борошна
  • 2 склянки води
  • 50 г рослинної олії
  • 1 ст ложка цукру
  • 1/3 чайної ложки соди
  • сіль за смаком
  • 100 грам полуничного варення

Спосіб приготування пісних млинців:

Розчинити у воді сіль, цукор, всипати просіяне борошно і ретельно розмішати, щоб не було грудок, поки не вийде однорідне тісто.
 Додати соду і влити в тісто олію. Добре розмішати.
Змастити сковороду один раз перед випічкою рослинним маслом
 і пекти млинці.
 Промазати кожен млинець полуничним варенням.

Всі надписи зроблені декоративною кондитерською присипкою.

 

СМАЧНОГО!!! 

 

65

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 8 Марта 2014
# 0

Гарно дякую 
Ласкаво просимо до Шеф Кухаря

HalynaK 8 Марта 2014
# 0

СПАСИБІ!!! 

Ксюша 8 Марта 2014
# 0

Ваш сердечный магнитик №37, как загрузить фото и получить магнитик написала в личке 

HalynaK 8 Марта 2014
# 0

ЩИРО ДЯКУЮ!!!! 

Тільки щось Вашого повідомленя ніде не можу знайти, як загрузити фото і отримати магнітик...

Ксюша 8 Марта 2014
# 0

, а сейчас?

lakshmi 8 Марта 2014
# 0

Очень красиво!

HalynaK 8 Марта 2014
# 0

ДЯКУЮ, старалась! 

konfairy 9 Марта 2014
# 0

Очень вкусные получились блинчики!

konfairy 9 Марта 2014
# 0

Верхний блинчик-сердечко — не горелый! Просто полит вареньем вместо клубничного вишневым и на фото получился темным. Спасибо! Рецепт замечательный!

HalynaK 10 Марта 2014
# 0

Ні, верхній млинець-сердечко не пригорів! 

Всі млинці на поетапному фото на тарілці видно. 

На фото получилось темненьке верхнє сердечко, так як я млинці спочатку варенням змастила і залишила трохи пропитатись, так як у формі сердечку вони получились товстішими, чим зазвичай на сковорідці. Варення впиталося і трішки побоках стекло на тарілку. Так я, щоб на фото оформлення красивіше виглядало — переложила готовий тортик із млинців на чистеньку тарілку і почала писати декоративною кондитерською присипкою. І ще присипка мені починала розтікатися, коли я її пробувала виложувати зразу після перемащування варенням. 

ДЯКУЮ ЩИРО за оцінку мого рецептика!!!

СМАЧНОГО Вам!!! 

konfairy 10 Марта 2014
# 0

То ж я про свій млинець писала. Я тісто по Вашому рецепту виливала через пляшку, намагаючись робити визерунки, а потім змастила вишневим сиропом. Млинці тільки мелькнули!

HalynaK 11 Марта 2014
# +1

Ой, як КЛАСНО Ви придумали — виливати через пляшку!!!

СУПЕР!!!

Я дуже рада, що Вам так прекрасно все смакувало!!!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014