Шпік-паштет з часником і травами.

Автор: dylinova 10 Сентября 2015
Шпік-паштет з часником і травами.
Схожих рецептів багато,але цей шпик виходить особливим за рахунок додавання трав.До речі,ці травички гарні для приготування будь-якого сала.
Сало нарізати на невеликі шматочки,трохи підігріти до м'якості в розігрітій духовці(менше хвилини). Скласти в блендер розм'якшене сало,січену зелень,по дрібці трав і великий зубчик часнику,приправити сіллю.Збити до однорідної маси близько 3 хвилин.Викласти на тарілку гіркою і зберігати в холодильнику.Бутерброд із салом взимку-саме те!

Ингредиенты

  • сало 300 гр
  • кріп,петрушка
  • зубчик чеснока
  • червоний перць
  • сухі трави
0

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014