Копчене сало

Автор: dylinova 6 Сентября 2015
Копчене сало
Простий рецепт української кухні - копчене сало!

Ингрідієнти

  • сало 1 кг
  • чеснок 2 шт
  • мелений перець 3 ст.л
  • чорнослив 5 шт
  • лавровий лист 2 шт
  • сіль 200 гр
  • цукор 2 ст.л
  • цибулина 2 шт.
Всі інгредієнти розсолу залити 1 літром води і довести до кипіння.
Тим часом вимити й обсушити сало, розрізати на 2 шматки.
Викласти сало в маринад і варити 30 хвилин на середньому вогні.
Залишити остуджуватися прямо в розсолі на ніч.
Часник подрібнити разом з перцем.
Сало вийняти з маринаду, обсушити, натерти часником.
Загорнути кожен шматочок у харчову плівку і зберігати в холодильнику.

Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 7 Сентября 2015
# 0

Интересный рассол с черносливом

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014